Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Siyah Ekran Sorunu Çözüldü.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Siyah Ekran Çözümü Buldum.

[Resim: warrocke.jpg]

Arkadaşlar bu resmi masaüstü olarak tam boyut olarak ayarlayın.Oyun açılınca reklamı kapatın masaüstündeki resimde ayarların olduğu yere elinizi koyun oyunu alt+tab yöntemiyle açablirsinz.Eliniiz olduğu yere tıklayın sonra tekrar masa üstünü açın 32 bitin olduğu yere elinizi koyun tekrar oyunu açın elinizin olduğu yere tıklayın.Son olarak grafiklerin high yani yüksek seçeneğinin oldu yere elinizi koyun oyunu açın elinizin olduğu yere tıklayın .Tekrar aynı şeklide kaydet butonunun yerine elinizi koyun ve kaydedin.

Geçmiş Olsun.
cok saol usta cok basarılı bir calısma bende oynayamıom die kuzenlere gidiom orda kalıom felan xD simdi evdede oynayablcem cok ty ++
kardes benm pc XP ve birasda yawas masaustu gostermıo nbcam
walla araç çubuğuna tıkla masaüstü gösere tıkla yada hızlı başlatı kullan.Son çözüm Warrock tam ekran deil küçültülmüş bir yama vardı onu bul onla yap.
Paylaşımın için sağol.
Güzel paylaşım arada oluyo bu hata Wink
Önemli Değil Yardım Edebildiysem Ne mutlu bana.
Allah razı olsun kardeşim. Sayende sorun çözüldü. Uzun bi aradan sonra artık War Rock oynayabiliyorum, sayende. Çok çok teşekkürler.

Sherlock

Sabitlendi.
Teşekkürler.Daha Ayrıntılı Resimlerle anlatmaya çalışıcam..
PayLaşım için saoL...DOSTDOST
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler