Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: G1-Admin-Genie and me. :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
hehehe pm atanlarda admin gören masum köylü kıvamındaSmile
hehe ben orda olsaydım zaten nigga style konusurdumSmile respect the street damm u admin wher da hell r those registrations ooo jesus criestTongue
ben de sana cevap yazıyım derken kendi mesajımı değistirmişimSmile dahada yazamam aynısınıSmile
(01-25-2010 02:10 PM)j0k3r Yazılan: [ -> ]hehehe pm atanlarda admin gören masum köylü kıvamındaSmile
hehe ben orda olsaydım zaten nigga style konusurdumSmile respect the street damm u admin wher da hell r those registrations ooo jesus criestTongue

Emre Abi mesajlarımı sildiğim için böyle oldu. Smile Benim hatam. =) Eğer ben orada bir ''negro'' gibi davransaydım acaba benimle konuşurmuydu?

Smile
ırkçı değildir heraldeSmile genede bayıldım ingilizcene yahu ben issue kelimesini kulanmayalı bi 5 sene oldu heraldeSmile
(01-25-2010 02:09 PM)neglector Yazılan: [ -> ]
(01-25-2010 02:06 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Peki klan register hakkında bir konuşma yapılmadımı?

Onu sormadım ama zaten kendisi lobi'de çok yakında geleceğini duyurdu. Smile

Sevindim. Smile
(01-25-2010 02:18 PM)j0k3r Yazılan: [ -> ]ırkçı değildir heraldeSmile genede bayıldım ingilizcene yahu ben issue kelimesini kulanmayalı bi 5 sene oldu heraldeSmile

''issue'' ile kötü bir geçmişin mi var? Big Grin Neden kullanmıyorsun? Bu arada bir kelime hatam var,onu fark ettin mi? Smile
7.Slot hariç diğerlerini biliyordum Smile
7. Slot retail şeklinde mi olacak şimdi? Eğer öyleyse benim zaten 8. Slot retailim var iki retail birden olabilecek mi?
(01-25-2010 02:23 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]7.Slot hariç diğerlerini biliyordum Smile
7. Slot retail şeklinde mi olacak şimdi? Eğer öyleyse benim zaten 8. Slot retailim var iki retail birden olabilecek mi?

%99 ihtimal veriyorum ben
(01-25-2010 02:20 PM)neglector Yazılan: [ -> ]
(01-25-2010 02:18 PM)j0k3r Yazılan: [ -> ]ırkçı değildir heraldeSmile genede bayıldım ingilizcene yahu ben issue kelimesini kulanmayalı bi 5 sene oldu heraldeSmile

''issue'' ile kötü bir geçmişin mi var? Big Grin Neden kullanmıyorsun? Bu arada bir kelime hatam var,onu fark ettin mi? Smile

olur okadar bak ben hala issue doğru yazamıyorumSmile hazırlıktaki kitapların ismiydi sanırım bir de hocayı sevmiyordum erkek öğrencileri tacizden bizim okula sürülmüştüSmile topum inşaata kaçar falan diye korkmuşum demekki eheheSmile
Ayrıca 7. slotun gelmesi çok iyi olur.
Bi'de farklı olacak diyor, merakla bekliyoruz.
(01-25-2010 02:03 PM)neglector Yazılan: [ -> ]
(01-25-2010 02:01 PM)only4vip Yazılan: [ -> ]peki turgay konuşmalarda kesin bir tarihli konuşma oldumu veya konuşma tarzından ne zaman gelebilecek tahmin edebiliyormusunuz ?

Kesin bir tarih biz veremeyiz kaldı ki GM kendisi bile çok fazla bilgi sahibi olmadığını söyledi. Smile

Doğru adamların bile bilgisi yok Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler