Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunu bırakıyorum.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bazı nedenlerden dolayı oyunu bırakıyorum charımı ortağım Muhammed'e verdim artık fam4ssx ile bir ilgim yoktur ..

AVA Online'ye başlıcam hacksiz bir oyun warrocktan daha grafikli Smile

Hoşçakalın ..

Sherlock

Elveda.

SametKARA

En İyisini Yapmışsın Bende 1-2 Güne Forumları Bırakıyorum.
Bırak gitsin ya bende bıraktım ne lag muhabbeti var ne hack muhabbeti kafam rahat Smile
Hoşlandığım kız yüzünden bırakamıyorum bende Smile
Yeni oyunda iyi eğlencelervictory.gif
Ava turk iplerine yasak yada iiji oyunu biliyorum güze bişi gibi ama sro forever Big Grin
(07-29-2010 12:14 AM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Hoşlandığım kız yüzünden bırakamıyorum bende Smile
Yeni oyunda iyi eğlencelervictory.gif

- Nasıl yani Big Grin

- Bu arada Senin için hayırlısı olsun..
(07-29-2010 12:05 AM)fam4ssx Yazılan: [ -> ]Bazı nedenlerden dolayı oyunu bırakıyorum charımı ortağım Muhammed'e verdim artık fam4ssx ile bir ilgim yoktur ..

AVA Online'ye başlıcam hacksiz bir oyun warrocktan daha grafikli Smile

Hoşçakalın ..

War Rock oyununa yıllarını ve emeğini katan, her türlü olumsuzluğa rağmen oyun zevkinden ve insani mücadeleden asla vazgeçmeyen, oyunu ve güzide oyuncuları bir Aile gibi gören, Aile sohbetlerini WarrockTR çatısı altında devam ettiren nadide oyuncuların aramızdan ayrılması üzüntü vericidir.

War Rock, grafikleri ve oynanabilirliği ile mükemmel bir oyun olmasa bile, hatıraları ile yaşatılabilecek muazzam bir oyundur.

Hayata dair her ayrıntıya olması gerektiği gibi vakit ayrılması esastır. Her birey, sahip olduğu gerçeklere göre davranabilmeli, günlük zaman planlamasını buna göre ayarlayabilmelidir.Herhangi bir olgunun,bireyin kendi gidişatını olumsuz etkilemesine müsade edilmemelidir.24 saat ders çalışmak, işi için çalışmak, uyumak, oyun başında olmak mümkün değildir.Zamanı iyi ayarlayabildiğimiz sürece, herşeye vakit ayırabilmek mümkün olabilecektir.

Dengeyi olumsuz etkileyebilecek tüm ayrıntılar, küçük bir kıvılcımın meydana gelmesini sabırsızlıkla bekler.Ani kararlar, vazgeçmeler, belirsizliklere binaen verilen kararlar,tercih edilen yeni objeler, esasen, kaybolan dengeyi düzeltmeye yönelik yeni arayışlardan başka bir şey değildir.

Saygılarımla.
Real hayatında başarılar.
@rayligh O nasıl bir yazıdır hayran kaldım.
Referans Adresler