Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ertunqa ve cheechen
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bu iki adam benim odamı çaldılar.2 kişi oyuna girip beni kickledirler ve daha sonra bu arkadaşların etmediği küfür kalmadı 1-2 ss koyuyorum şimdi.

[Resim: screenshot129z.jpg]

Küfür ssleride var onlarıda koyabilirim isterseniz.Bu adamlara gereken tepkinin yapılmasını istiyorum.
Ya böyle basit şeyleri günde 100 kere yaşıyorum ve herkez yaşıyor.Bunları bizde koysak bu forumun hali ne olur şimdiden ?
bu olayı ilk 15 odada görüyoruz zaten hep Big Grin
banada yapicaklardi gecen 2 arakds geldi clandan (baska clan)
bizde iki kisiydik odada, benim clandan olana pm yoluyla sunu yazmislar almancadan: bu odanin sahibini kickleyelim oda bizim olsun.

ama biz iki kisi oldugumuzdan kickleyemediler oyun sonunda onlar kicklendi ^^
Zuhahah ne güzel yapmışlar Big Grin
ne alaka, niye üzel yapmislar??

turk0lord

tek gezersen vururlar. foruma koyman saçma hergun kaç kişiyle kavga ediyorum 1 inini nicki bile hatırlamıom sen ss koydun diye biz bu adamları çarmahamı gercez Big Grin
(11-25-2009 01:54 PM)_blero_ Yazılan: [ -> ]Ya böyle basit şeyleri günde 100 kere yaşıyorum ve herkez yaşıyor.Bunları bizde koysak bu forumun hali ne olur şimdiden ?

ben anlamadım bu mesajıSmile admin alımlarında oyunu bıraktığını yazmışın burda günde 100 kere bu olayla karşılaşıyormuşun nasıl iş bu?
(12-13-2009 11:38 AM)j0k3r Yazılan: [ -> ]
(11-25-2009 01:54 PM)_blero_ Yazılan: [ -> ]Ya böyle basit şeyleri günde 100 kere yaşıyorum ve herkez yaşıyor.Bunları bizde koysak bu forumun hali ne olur şimdiden ?

ben anlamadım bu mesajıSmile admin alımlarında oyunu bıraktığını yazmışın burda günde 100 kere bu olayla karşılaşıyormuşun nasıl iş bu?

Sazan gibi atlamadan önce bi tarihleri kontrol edersen neyin ne olduğunu anlarsın Wink O msj'ı 20 gün önce yazmışım.Sence ben bu 20 gün içinde oyunu bırakmış olamammı ?

Alper teşekkür ederim.....

Sherlock

Konu kilit.
Referans Adresler