Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 31 TEMMUZ :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
31 Temmuz benim tek ve dünyanın en iyi abisi olan abimin doğum günü Big Grin Ve bana bu oyunu öğreten kişi :/ neyse Big Grin aklımdan çok planlar geçti ama sizinde fikrinizi istiyorum abim 18 e gircek doldurmadı daha Smile sizce nasıl bir kutlama yapabilirim ? Amacım sizin fikirlerinizi almak aynı zamanda güzel doğum günü anılarınız varsa yazabilirsiniz.

Hepinize Teşekkür Ederim...

Scooby0doo Smile
o gün onu sinir etme Smile
Bir hediye alabilirsin. Kutlama yapmak istiyorum dersen güzel bir pastaneye gidip önceden ayarlayarak tekrar abinle pastaneye girerek bir pasta kesebilirsin Big Grin Wr oynuyorsa g1 veya premium eklemesi yapabilirsin Big Grin Diego'nun da dediği gibi o gün onu sinir etmemeye çalış iyi davran nazik ol vs. Big Grin Benden bu kadar..
(07-28-2010 02:39 PM)Castaneda Yazılan: [ -> ]Bir hediye alabilirsin. Kutlama yapmak istiyorum dersen güzel bir pastaneye gidip önceden ayarlayarak tekrar abinle pastaneye girerek bir pasta kesebilirsin Big Grin Wr oynuyorsa g1 veya premium eklemesi yapabilirsin Big Grin Diego'nun da dediği gibi o gün onu sinir etmemeye çalış iyi davran nazik ol vs. Big Grin Benden bu kadar..

Warrock oynamıyor ama ps3 oynuyor xD Ps3 oyunumu alsam Big Grin
alcaksan bad company 2 al Smile tam ona gore oyun Smile
(07-28-2010 02:44 PM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]alcaksan bad company 2 al Smile tam ona gore oyun Smile

nerden bildin oda dedi bad company 'i mi alsak fln zaten bad company 50 tl'ye düşmüş Big Grin ucuz
Referans Adresler