Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bıktım Artık!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar oyndaığım odalarda iyi skor yapamya başlarsam hemen hack denilmeye başlanıyor bıktım artık bu durumdan daha 21 Lvl im diye oynamayı bilmiyorum sanıyorlar kendileri 40-45 de noluyorlar adamlara güzelce izah ediyorum buna rağmen odadan atılıyorum ben napayım artık oyunu mu bırakayım bu adamlara karşı ne yapayım yorumlarınız bekliyorum..
lvl düşük olunca ve yüksek skor yapınca millet huylanıyor.benim charı satayım sana,retail de var Big GrinBig Grin
(07-28-2010 12:48 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]lvl düşük olunca ve yüksek skor yapınca millet huylanıyor.benim charı satayım sana,retail de var Big GrinBig Grin

Fırsatçı Big GrinBig Grin
Eyvallah da ben 5-6 lvlden beri güzel oynuorum dün mariende biz derbaranız ve base yapıoruz 2.elde team kill yaptım direk kicklendim yok böyle bişey mp7a1 le snipciyi uzaktan vurdum sanki çok dandik silahmış gibi çok şaşırıyorlar vurduğuma Ss.gif
Banada Öyle Levelinden Utan 60 Levelsin Diyorlar Big Grin
bana 45 level ken bişi demiyolardı şimdi 19 um cok hack damgası yedım çok fazla çocuk oynuyo bu oyunu ondan böyle bence

Sana tavsiyem Warrocktr Progameturk vs forumlarım odalarını kullan onda sebepsiz atmazlar adamları

SametKARA

Ben 14 Level'im Mesela Odalarda Adam Vurduğum Zaman Hack Diyorlar Yani Bunlar Olay Şeyler..
Benim kendi gerçek çarım 7 LeveL 2.bi çar açtım 2LeveL hack diyorLaR odadan atıLıyoRum hep.

Sherlock

Tanıdıklarınla birlikte oynamalısın o zaman.
Tanıdıklarınla oyna.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler