Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: l30mbastic Hack..!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hacker avcısı gerçek l3oombastic son 1 haftadır piyasada olan çakma l30mbastic'i yakaladı..

Uğur adlı çakma l30mbastic arkdaşımız ile daha ilk oyunumu attım ve hack oldugundan süphe ettim. Kendisinden teamviewer vermeini istedim tamam dedi ve bilgisayarına baktığımda farkettiğim tek şey şu oldu...

Not: Hem ismim karalanıyor bunuda geçtim adamda gold premium ve online bir oyuncu.. Bunlar ne zaman bulucak Angry

ScreenShot »

[Resim: l30mbastichack.png]

Göremeyen Tıklasın!
Evet. Şimdi kullanmıyor olabilir ama 1 hafta önce kullandığı kesin... tebrikler arkadaşım..
Resim açılmıyor
Resim açılmıyor ?
He göremeyen tıklasın linkini yeni gördüm.
Bu l30mbastic bilgisayarında hack buldugumuz l3ytrapperin abisiydi sanırımBig GrinBig GrinBig Grin
Kardeşinin hack oldugunu soylediğimizde bize kendisinin hackle işi olmadıgını pc deki hackten habersiz oldugunu savunuyordu
Yazık!
Resim Açılmıyor Alper ?
Alper dedektif kesildin başımıza hea .. =) ama ei yapıon..
(07-28-2010 11:24 AM)xescorpi Yazılan: [ -> ]Bu l30mbastic bilgisayarında hack buldugumuz l3ytrapperin abisiydi sanırımBig GrinBig GrinBig Grin
Kardeşinin hack oldugunu soylediğimizde bize kendisinin hackle işi olmadıgını pc deki hackten habersiz oldugunu savunuyordu
Yazık!

Dün o l3ombastic'de bana kardeşim açıyor ben bilmiyorum dedi. Big Grin
- Tebrikler Alper.. Smile İyi işler çıkarıyosun son günlerde Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler