Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan aranıyor - Necess1ty
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Nick : Necess1ty
• Level : 36
• Kill/Death Sayısı, Oranı: 5425 / 1329 : 4.08
• Online Süreniz : günde 2 saat(en fazla 3-5)
• Premium ve Gelecekteki Premium Durumu/Retail Durumu : Silver(yakında),M60 Retail(Retaillar tekrar dağıtılmaya başlayınca hemen)
• Mikrofon : Bulunuyor.
• Team Speak : Bulunuyor.

Kişisel Bilgiler;

• Ad : Bilinç
• Yer : İstanbul
• Msn Adresi : Şuanlık yok ama açarız.
• Bulunduğu clanlar: Buradan bakın
• Şimdiye Kadar Kullandığınız Karakter Nickleri: 04velet04,undercover,rubber,killface,killerammo,highwils,l3yghost,sex4cti0n(daha​ cok var Big Grin)
• Neden Clan İstiyorum? : Kolay oda bulmak, daha çok dost ile oynamak, destek,vb.
• En Sevdiğim Haritalar : Khali(1st),Marien(2nd),Cantumira_Heli(3rd)
• Hangi Karakteri Tercih Ederim : Assault,Sniper,Heavy

• NOT: 5-6 ay bırakmamdan dolayı, ilk önce birkaç hafta sizinle olamayacağım(sex4cti0n ile meşgul olacağım.) fakat ops'tan davetinizi kabul edip ardından clan kd'sini yükseltmek benim için bir onurdur. ardından yine sizinle beraber olacagm Smile
Sen hacker değilmydin ? "Neccess1ty"

Sherlock

(01-25-2010 11:19 AM)ForYouKill Yazılan: [ -> ]Sen hacker değilmydin ? "Neccess1ty"

Aynen öyleydi.
Kaç kere rasladım hack yaparken.
Bu adam Süzme Hacker.5-6 ay önce yediği haltları forumda çıkarttığımızdan sonra birdaha oyuna giremedi ^ ^.
-Kanıt isteyen ÖM ile bana ulaşsın.Yetkililerden ricam bu adamın Banlanması .
Nc de atmıyor ha Smile Nasıl bir varlık bu o_O ? :F
(01-25-2010 11:34 AM)iskaci Yazılan: [ -> ]Nc de atmıyor ha Smile Nasıl bir varlık bu o_O ? :F

Salla Burhan .. Potasyumu az vermişler buna :F

Sherlock

Kendi koymuştu SS'i sonra yok hesabı çalınmışta foruma çalan keserek koymuş xD Admin hesapla girip IP'yi yapıştırmıştım yüzüne !
bu tip bir SS varsa bekliyorum.

ÖM ile iletişime geçiniz clana almak için.
Referans Adresler