01-25-2010, 10:16 AM
Nick : Necess1ty
• Level : 36
• Kill/Death Sayısı, Oranı: 5425 / 1329 : 4.08
• Online Süreniz : günde 2 saat(en fazla 3-5)
• Premium ve Gelecekteki Premium Durumu/Retail Durumu : Silver(yakında),M60 Retail(Retaillar tekrar dağıtılmaya başlayınca hemen)
• Mikrofon : Bulunuyor.
• Team Speak : Bulunuyor.
Kişisel Bilgiler;
• Ad : Bilinç
• Yer : İstanbul
• Msn Adresi : Şuanlık yok ama açarız.
• Bulunduğu clanlar: Buradan bakın
• Şimdiye Kadar Kullandığınız Karakter Nickleri: 04velet04,undercover,rubber,killface,killerammo,highwils,l3yghost,sex4cti0n(daha cok var
)
• Neden Clan İstiyorum? : Kolay oda bulmak, daha çok dost ile oynamak, destek,vb.
• En Sevdiğim Haritalar : Khali(1st),Marien(2nd),Cantumira_Heli(3rd)
• Hangi Karakteri Tercih Ederim : Assault,Sniper,Heavy
• NOT: 5-6 ay bırakmamdan dolayı, ilk önce birkaç hafta sizinle olamayacağım(sex4cti0n ile meşgul olacağım.) fakat ops'tan davetinizi kabul edip ardından clan kd'sini yükseltmek benim için bir onurdur. ardından yine sizinle beraber olacagm
• Level : 36
• Kill/Death Sayısı, Oranı: 5425 / 1329 : 4.08
• Online Süreniz : günde 2 saat(en fazla 3-5)
• Premium ve Gelecekteki Premium Durumu/Retail Durumu : Silver(yakında),M60 Retail(Retaillar tekrar dağıtılmaya başlayınca hemen)
• Mikrofon : Bulunuyor.
• Team Speak : Bulunuyor.
Kişisel Bilgiler;
• Ad : Bilinç
• Yer : İstanbul
• Msn Adresi : Şuanlık yok ama açarız.
• Bulunduğu clanlar: Buradan bakın
• Şimdiye Kadar Kullandığınız Karakter Nickleri: 04velet04,undercover,rubber,killface,killerammo,highwils,l3yghost,sex4cti0n(daha cok var
)• Neden Clan İstiyorum? : Kolay oda bulmak, daha çok dost ile oynamak, destek,vb.
• En Sevdiğim Haritalar : Khali(1st),Marien(2nd),Cantumira_Heli(3rd)
• Hangi Karakteri Tercih Ederim : Assault,Sniper,Heavy
• NOT: 5-6 ay bırakmamdan dolayı, ilk önce birkaç hafta sizinle olamayacağım(sex4cti0n ile meşgul olacağım.) fakat ops'tan davetinizi kabul edip ardından clan kd'sini yükseltmek benim için bir onurdur. ardından yine sizinle beraber olacagm