Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: lns0ldi3r Hack!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşın klandan atıldıgını zaten duyurmuştum ama yeniden soylemekte fayda var gibi Smile
lns0ldi3r, l3ytrapper nickleri TurkishPlayersForce klanından süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
Alper teşekkür ederim sanada iyi iş çıkardın Big GrinBig Grin
(07-27-2010 08:58 PM)xescorpi Yazılan: [ -> ]Arkadaşın klandan atıldıgını zaten duyurmuştum ama yeniden soylemekte fayda var gibi Smile
lns0ldi3r, l3ytrapper nickleri TurkishPlayersForce klanından süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.
Alper teşekkür ederim sanada iyi iş çıkardın Big GrinBig Grin

Oda farkında sanırım bunun sizin clanınıza laf gelmedi zaten gerek yok açıklamaya o zaten belli etti kendini Smile
Big GrinBig Grin O farkında biliyorum bazıları anlamaz klana laf eder ondan dedim Big GrinBig Grin
bende süphelenmiştim dün birlikte oynamıştık =) vay anasını Big Grin

Sherlock

Alper'e baaak ^^
(07-27-2010 09:02 PM)xescorpi Yazılan: [ -> ]Big GrinBig Grin O farkında biliyorum bazıları anlamaz klana laf eder ondan dedim Big GrinBig Grin

Tamam ayıksın Big Grin
artık oyunda kim hack kim değil belli olmaktan çıktı.herkesten şüphe eder oldum .
(07-27-2010 09:19 PM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]
(07-27-2010 09:02 PM)xescorpi Yazılan: [ -> ]Big GrinBig Grin O farkında biliyorum bazıları anlamaz klana laf eder ondan dedim Big GrinBig Grin

Tamam ayıksın Big Grin
ARTİSTBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
oyunda artık kime guvenecegımızı sasırır olduk! son zamanlarda kill yapmaya baslayan iyi oynayan adamlar patır patır dokuluyor.yazık be.
afferın alper iyi iş cıkarmıssın goodboy ! Big Grin
l3ytrapper'da bnm carım eed ama onda ortaqım hack actı bnu herkezde bilir we ortaklıktan attım onu..lns0ldi3re qelince hack stelerine kzenim qirior we hack indirior bnu her trlüde kantlyablirm sze..Dün aksamki mac dceksn eed bi ara oyndan dştm kznm qrdi hack acmıs lns0ldi3rda we birkac el o oynadı snra bn qldmde bna wrdi bn oynadım tw isdediler bnden bnde werdim oyndn dştm .s snra qrdmde oyn btmişdi.. 3 yllık oyncuym eed hack kllandım merty52 die carım wrdı onda kllandım inkar etmem ama artık kllanmıorm..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler