Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Game Start sorunu (2 farklı çözüm )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba arkadaşlar, bazılarında WarRock Updater'a gelince
(WR'yi açıp OK diyoruz sonra karşımıza çıkan bölüm = WR Updater)
oyuna girmek için "GAME START" a basamıyorlar. Yani buton soluk renk oluyor. Tıklanmıyor..

İŞTE BU SORUNUN ÇÖZÜMÜ..!!!

Arkadaşlar adımları sırayla uygulayın..

1. ADIM >> WarRock dosyasının içindeki "version.cfg" dosyasını Not Defteri ile açın.

2. ADIM >> Dosyayı açtık. Karşımıza kodlar çıktı. Şimdi o kodların hepsini silip, verdiğim kodu kopyalayın:

<!--
<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 17
Updater = 33
Client = 34
Sub = 0
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

Bu kodları kopyalayın ve oraya yapıştırın. Sonra değişiklikleri kaydedin.

3. ADIM >> WarRock'u açın. WR Launcher açılacaktır. 2 Mb. 'lık bir dosya yükleyecek. Yükleme bitince "OK" deyin.

4. ADIM >> "OK" dedik ve WR Updater açıldı. Şimdi 6 Mb. 'lık bir dosya yükleyecek. Yükleme bitince "GAME START" butonu aktif olacaktır.

Artık "GAME START" butonuna tıklayabiliriz..

Eğer Olmazsa Bir de Şöyle Deneyin:

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 15
Updater = 29
Client = 31
Sub = 2
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

Yine olmuyorsa bir de böyle deneyin:

<!--
[PATCH INFOMATION]
Format = 0
Launcher = 16
Updater = 29
Client = 30
Sub = 2
Option = 0
[/PATCH INFOMATION]
//-->

Arkadaşlar bunlarda olmadı diyelim.

Baslat/Denetim Masası/Ağ Bağlantıları/Yerel ağ bağlantısı dan sağ tıklayıp özelliklere girin. genel bölümünden irternet iletişim kuralları (TCP/IP) bölümünü tıklayın ve dns sunucusu otomatik bir ıp al seçeneği tıklayıncada çözüme kavuşabilirsiniz

Rep ve teşekkür pls Smile
Böyle olacağını sanmıyorum.Bendede bu sorun vardı host dosyasını değiştirmiştim düzeldi. Konu acılmıştı bi bakem Big Grin
Helel olsun kardeş 1 aydır oynaymıyrum bu serefsiz yüsnden piremımlarmda bosa gitti :Big Grin
Referans Adresler