Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: wespaen1 Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
wespaen1 adlı kişi tutarsız davranışları ve Hack kullanımı Sebebiyle LeqendsArea Klanından atılmıştır. Bu kişiyle ilgili şikayetleri artık bana iletmeyin.
Kardes hack dair kanıtın yada SS in war mı

Beyler bu neden yapıyor biliyormusunuz. Ben bunla 1v1 snip yapıyordum.Kendi dawet etmisti.
Bende kabul ettim. Ozaman clanındaydım.Snip vs 5-1 yenilince odadan kactı
Hazmedemeyince hemen seni clandan atarım dedi.Bende böle lider olmaz dedim ve clandan cıktım

Bakın şimdide iftiralar atmaya basladı

Size benden uyarı : Leqendoo hep mactan kacar.Ya ortalarında yada basında ama yenileceği zaman ne olursa olsun kacar onun için her elde SS almayı unutmayın benden tavsiye size

Hack sem kanıtını görtersene Leqendoo(cengiz) SS yada ne olursa küfür bile etmedim adama ama bana neler neler küfür etti.Ben onları foruma koydum ama silinmis konum ondan yoq .
Kanıtın olmadan hack diyemessin.Yalancı iftiracı korkak bi yerlerin kalkmasın cengiz yoqsa indiririm o yerini Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

!!! Wespaen1 !!!
İşte tutarsız davranış dediğim bu Smile
Tutarsız ha ulan sen hem yalancı hem iftiracı hem korkak oluyonda ben mi tutarsız oluyom ha sölesene
Bu oyun sizin gibi düzenbazcılar yalancılar iftiracılar korkaklar yüzünden oynanmaz hale getirdiniz.
Eskiden herkes birbirine saygılıydı.Ne diyim size eskiler bunu iyi bilir ama siz bunu anlayamazsınız.
Siz işin kötü tarafını oynuyorsunuz oysa işin iyi tarafını oynasanız hiç kimse birbirine iftira velan atmazdı . Önceden kardeslik wardı ya şimdi herkes birbirine düsman.

Yazık oldu Ss.gif

!!! Wespaen1 !!!
Hasan ben ona dedim tw yi bilmiyom dedim ama ona dedim ki istersen bilgisayarıma gir dedim oda tmm dedi. Sorun bilmediğim içindir
(07-27-2010 11:31 AM)wespaen1 Yazılan: [ -> ]Bu oyun sizin gibi düzenbazcılar yalancılar iftiracılar korkaklar yüzünden oynanmaz hale getirdiniz.
Eskiden herkes birbirine saygılıydı.Ne diyim size eskiler bunu iyi bilir ama siz bunu anlayamazsınız.
Siz işin kötü tarafını oynuyorsunuz oysa işin iyi tarafını oynasanız hiç kimse birbirine iftira velan atmazdı . Önceden kardeslik wardı ya şimdi herkes birbirine düsman.

Yazık oldu Ss.gif

!!! Wespaen1 !!!
Hasan ben ona dedim tw yi bilmiyom dedim ama ona dedim ki istersen bilgisayarıma gir dedim oda tmm dedi. Sorun bilmediğim içindir

madem cok prosun comert baksın pcine bakalım
Baksın herseye razıyım ama iftirayı kaldıramıyom söle baksın ben 4 yıldır bu oyunu oynuyom kimse bana iftira atmadı
(07-27-2010 11:39 AM)x4maximus Yazılan: [ -> ]
(07-27-2010 11:31 AM)wespaen1 Yazılan: [ -> ]Bu oyun sizin gibi düzenbazcılar yalancılar iftiracılar korkaklar yüzünden oynanmaz hale getirdiniz.

Yazık oldu Ss.gif

!!! Wespaen1 !!!

madem cok prosun comert baksın pcine bakalım

Zor bişey değiL ya siler Smile
Lan korkak cengiz sen araya girmesene
Bu konuyu açan arkadaşa ve bahsi geçen arkadaşa bir haftalık "kafalarını toplama" tatili veriyorum. Umarım tatil dönüşü daha isabetli düşünerek umuma açık alanda desteksiz suçlamalarda bulunmaz ve ya birbirlerini kışkırtan ya da hakaret eden sözler sarf etmezler.
Bu konuyu ibret olsun diye on günlüğüne sabitleyip kilitliyorum. Bundan sonraki "bu tarz" konu açacaklara ders olması açısından iyi bir örnek olacaktır umarım...
Referans Adresler