07-27-2010, 10:53 AM
wespaen1 adlı kişi tutarsız davranışları ve Hack kullanımı Sebebiyle LeqendsArea Klanından atılmıştır. Bu kişiyle ilgili şikayetleri artık bana iletmeyin.

(07-27-2010 11:31 AM)wespaen1 Yazılan: [ -> ]Bu oyun sizin gibi düzenbazcılar yalancılar iftiracılar korkaklar yüzünden oynanmaz hale getirdiniz.
Eskiden herkes birbirine saygılıydı.Ne diyim size eskiler bunu iyi bilir ama siz bunu anlayamazsınız.
Siz işin kötü tarafını oynuyorsunuz oysa işin iyi tarafını oynasanız hiç kimse birbirine iftira velan atmazdı . Önceden kardeslik wardı ya şimdi herkes birbirine düsman.
Yazık oldu
!!! Wespaen1 !!!
Hasan ben ona dedim tw yi bilmiyom dedim ama ona dedim ki istersen bilgisayarıma gir dedim oda tmm dedi. Sorun bilmediğim içindir
(07-27-2010 11:39 AM)x4maximus Yazılan: [ -> ](07-27-2010 11:31 AM)wespaen1 Yazılan: [ -> ]Bu oyun sizin gibi düzenbazcılar yalancılar iftiracılar korkaklar yüzünden oynanmaz hale getirdiniz.
Eskiden herkes birbirine saygılıydı.Ne diyim size eskiler bunu iyi bilir ama siz bunu anlayamazsınız.
Siz işin kötü tarafını oynuyorsunuz oysa işin iyi tarafını oynasanız hiç kimse birbirine iftira velan atmazdı . Önceden kardeslik wardı ya şimdi herkes birbirine düsman.
Yazık oldu
!!! Wespaen1 !!!
Hasan ben ona dedim tw yi bilmiyom dedim ama ona dedim ki istersen bilgisayarıma gir dedim oda tmm dedi. Sorun bilmediğim içindir
madem cok prosun comert baksın pcine bakalım