Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: TR'ye ne oldu böyle..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Turkey vs Greece sunucusunda kimse yok bizim türkler ya avrupada yada Middle East sunucusunda gelinde türk türke oyun atak Big Grin Eskisi gibi sadece Turkey olsaydı gene iyiydi geceleri bu kadar canım sıkılmıyodu..

Unutmayın Türkün Türkten başka dostu yoktur TR ye destek Big Grin

[Resim: zjgy7o.jpg]
Heralde Türk server'ının gitmesine tek sevinen kişi benim inş. geri gelmez Türkiye server ı gittiğinden beri bana göre oyundaki seviyesizlik %90 azaldı...
Bence böle iyi oldu.Seviyesizlik azaldı.
İyi oldu iyi.
(07-27-2010 08:36 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Heralde Türk server'ının gitmesine tek sevinen kişi benim inş. geri gelmez Türkiye server ı gittiğinden beri bana göre oyundaki seviyesizlik %90 azaldı...

Aynı şekilde katılıyorum abi durduk yere küfür etmiyorlar sana Smile Adam öldürünce ya şanslı diyorlar ya da iyi güzel vs. iltifat ediyorlar SmileSmile
Ama bazen de birini üst üste birkaç kere vurunca bende GPS yok diyorlar Smile
Biz wall mı bu adam diyoruz onlar bende GPS olduğunu bilmiyordum gibi şeyler söylüyorlar Big GrinBig Grin
Peki geri gelmicekmi TR server??
(07-27-2010 05:29 AM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]Çoğu kişi giremiyor ama bende bir sorun yok çok şükür...Diğer serverlarda muhabbet edicek insan yok,adam hacker detip atıyor,no hack falan diyorum kimi takar yes hacker deyip atıyor günah arkadaş...

Biz Clan Olarak Alistik Oylelerine Smile

SametKARA

(07-27-2010 08:36 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Heralde Türk server'ının gitmesine tek sevinen kişi benim inş. geri gelmez Türkiye server ı gittiğinden beri bana göre oyundaki seviyesizlik %90 azaldı...

Bak İşte Buna Sonuna Kadar Katılıyorum.

Sherlock

Aynen ben de TR ' nin gitmesine üzülmedim ; Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur lafına da katılmıyorum ; OPS Maçlarında 1.liğe oynarken Türk Clanları yabancılardan daha fazla illegal şeyler yapıyorlardı ^^
Üzülmedim zaten giremiyordum Big GrinBig Grin İyi oldu böyle victory.gif
Referans Adresler