Turkey vs Greece sunucusunda kimse yok bizim türkler ya avrupada yada Middle East sunucusunda gelinde türk türke oyun atak

Eskisi gibi sadece Turkey olsaydı gene iyiydi geceleri bu kadar canım sıkılmıyodu..
Unutmayın Türkün Türkten başka dostu yoktur TR ye destek
![[Resim: zjgy7o.jpg]](http://i30.tinypic.com/zjgy7o.jpg)
Heralde Türk server'ının gitmesine tek sevinen kişi benim inş. geri gelmez Türkiye server ı gittiğinden beri bana göre oyundaki seviyesizlik %90 azaldı...
Bence böle iyi oldu.Seviyesizlik azaldı.
(07-27-2010 08:36 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Heralde Türk server'ının gitmesine tek sevinen kişi benim inş. geri gelmez Türkiye server ı gittiğinden beri bana göre oyundaki seviyesizlik %90 azaldı...
Aynı şekilde katılıyorum abi durduk yere küfür etmiyorlar sana

Adam öldürünce ya şanslı diyorlar ya da iyi güzel vs. iltifat ediyorlar

Ama bazen de birini üst üste birkaç kere vurunca bende GPS yok diyorlar

Biz wall mı bu adam diyoruz onlar bende GPS olduğunu bilmiyordum gibi şeyler söylüyorlar

Peki geri gelmicekmi TR server??
(07-27-2010 05:29 AM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]Çoğu kişi giremiyor ama bende bir sorun yok çok şükür...Diğer serverlarda muhabbet edicek insan yok,adam hacker detip atıyor,no hack falan diyorum kimi takar yes hacker deyip atıyor günah arkadaş...
Biz Clan Olarak Alistik Oylelerine

(07-27-2010 08:36 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Heralde Türk server'ının gitmesine tek sevinen kişi benim inş. geri gelmez Türkiye server ı gittiğinden beri bana göre oyundaki seviyesizlik %90 azaldı...
Bak İşte Buna Sonuna Kadar Katılıyorum.
Aynen ben de TR ' nin gitmesine üzülmedim ; Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur lafına da katılmıyorum ; OPS Maçlarında 1.liğe oynarken Türk Clanları yabancılardan daha fazla illegal şeyler yapıyorlardı ^^
Üzülmedim zaten giremiyordum

İyi oldu böyle