Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kontorle premıum alma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
kontorle premıum alabılecegım bır yer bılen var mı
Yok diye biliyorum böyle bir konu açılmıştı.
- Bildiğim Kadarıyla GamersFirst'Ten Alanıyor.. Fakat Çok Kontor Gidiyor
Kontör bolluğumu var sende nereye harcıcanı bulamadın mı Big GrinBig Grin
Kardeşim ne kontörü girme o işlere soyarlar vallaha Big Grin bankaya yatır Özden abiden al kafan rahat etsin victory.gif
(07-26-2010 07:53 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Kardeşim ne kontörü girme o işlere soyarlar vallaha Big Grin bankaya yatır Özden abiden al kafan rahat etsin victory.gif

m4 spectre ya aldı zaten. Big Grin
(07-26-2010 07:55 PM)maxcais3r Yazılan: [ -> ]
(07-26-2010 07:53 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Kardeşim ne kontörü girme o işlere soyarlar vallaha Big Grin bankaya yatır Özden abiden al kafan rahat etsin victory.gif

1 kampanya vardıya gamecoach.tv den 1 level char acıon spectre %20 felan seyler veriyordu cocugun tekine kurdum 20 tl kontur verdide ayıptır solemesi Big Grin öncesinde g1 aldı arkadaş hic birsey olmadı ama biraz daha pahalı Smile
(07-26-2010 07:56 PM)xrahman29 Yazılan: [ -> ]
(07-26-2010 07:55 PM)maxcais3r Yazılan: [ -> ]

1 kampanya vardıya gamecoach.tv den 1 level char acıon spectre %20 felan seyler veriyordu cocugun tekine kurdum 20 tl kontur verdide ayıptır solemesi Smile

charı ben actım ya Big Grin
Bırakın bu işleri Big Grin Geçenlerde forumda konu açtılar dolandırıldık falan diye Big Grin Alın xgametr den güvenlice Smile
(07-26-2010 08:17 PM)Jr_Nik0tiN Yazılan: [ -> ]Bırakın bu işleri Big Grin Geçenlerde forumda konu açtılar dolandırıldık falan diye Big Grin Alın xgametr den güvenlice Smile

kontor beleş oldugu ıcın almaya calısıyoruz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler