Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: islam vs lGunMastersl (4v4)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
islam clanıyla yaptığımız maçın sonucu.adamlardan yemediğimiz hakaret kalmasa bile güzel bir maçtı.wh diorlar ancak ss de wh varmı yokmu siz karar verin.islam clanını hiç böyle görmedik adamlar no f2 diorlar
ölüncede ağlıyorlar Big Grin NOT:fotonun yukarısındaki 2 rakamı fraps programındandır yani bi çeşit game cam bunu açıklıyorum sonra hack demeyiniz Big Grin
Tebrikler.
furkan ben emre nasıl yendik ama no F2 deyip ölünce hakaret işittik ama iyi maçtı
Tebrikler
ss de warrock chapter 2 yazısı yok sadece hacklerde oluyor bu delikanlı Big Grin
video almasını istemiştik ama ancak önünde kimse yokken duvara bakarken bi ss alabilmiş.video alıyorum da demişti.ama video yok ortada.bu adamlar hack değilse ben bu oyunu bilmiyorum.bu kadar hack adam ifşa ettim.yakındır bunların sonuda.bu da maçın sonucu.ezdik yani
ss de warrock chapter 2 yazısı yok sadece hacklerde oluyor bu delikanlı Big Grin

[Resim: wsp9qs.jpg]
yenildikleri maçın ss koymuşlar bizi yormamışlar saolsunlarBig Grin
islam clanını tebrik ediyorum..
Tebrikler.
Tebrikler İslam clanı
CHAPTER 2 NİYE YOK!HMN AÇIKLAYIM PRİNT SCREEN TUŞUNA BASTIKTAN SONRA PAİNTE YAPIŞTIRDIĞINIZDA CHAPTER 2 GELMİYOR O SNN DEDİĞİN C/PROGRAMFİLES/WARROCK A GİRERSEN ÖYLE OLUOR CNM BNM Big Grin
AYRICA SS DE 4V3 Ü GÖRDÜĞÜ HALDE TEBRİKLER TEBRİKLER DİE COŞAN WARROCKTR HALKINADA ANLAM VEREMİYORUM Angry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler