Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beynimiz Kaç Mb?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: homersimpsonwallpaperbrog5.jpg]

California üniversitesi’nde yapılan bir araştırma, o kıvrık burnumuzun çok feci sürtülmesine neden oldu Elde edilen bilgilere göre beynimiz yılda sadece 800 MB’cık bilgi depolayabiliyormuş.

Bu kadar düşük hafızaya sahip olduğumuzu öğrenmek çok acı verici Sadece metin olarak depolasak sayfalarca doküman eder ama durum böyle de değil Bu tür dosyalar beynimizde çok az yer tutuyor En fazla alanı, aynen bilgisayarda olduğu gibi, video görüntüleri kaplıyor, yani yüzdeye vurmak gerekirse %92 ediyor Görsel hafızamız ise %7 civarında Geriye kalan %1’lik alanı da yazı dosyaları kaplıyor Ayrıca beynimizin günlük bilgileri, bazı eski bilgilerin üzerine yazdığı da söyleniyor Unutkanlığın sebebi bu olsa gerek.

Kaynak: Nostalji WTR
gerçek kaynak ne Big Grin bu resim hommer simpson'a benziyor Big Grin
Beynimize oyun yüklenmez demek :/ Smile
(01-25-2010 04:10 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]gerçek kaynak ne Big Grin bu resim hommer simpson'a benziyor Big Grin

Google Amcaya "Beynimiz Kaç Mb?" yaz.

Bi'sürü çıkıyor. ^^

Ama gerçek kaynağın hangi site olduğunu bilmiyorum.
Ben eski WTR'den aldım.
Homer bu resimdeki ^^
Bakın kafasındaki beyine bakın Big Grin
O zaman bizim kaafamıza oyun felan yüklenmezSmile.Ezberde o kadar şarkı var bi format atsakta cs yüklesek ahahahahaSmile
Oyun olarak;

Süper Mario,
CS 2D,
Sims 1,
Sonic,
Metal Slug. Gibi,

Oyunlar yükleyebiliriz. ^^

: )
(01-25-2010 09:20 AM)Volkan Yazılan: [ -> ]Oyun olarak;

Süper Mario,
CS 2D,
Sims 1,
Sonic,
Metal Slug. Gibi,

Oyunlar yükleyebiliriz. ^^

: )

Cuper mario metal sluq ^^
ben bilgisayar tamirdeyken beynimde bol bol WarRock oynuyordum ama bu bilgi yanlış len Big Grin Big Grin
(01-25-2010 10:04 AM)Unbelieveable Yazılan: [ -> ]ben bilgisayar tamirdeyken beynimde bol bol WarRock oynuyordum ama bu bilgi yanlış len Big Grin Big Grin

Ekran özellikleri baya düşüktü sanırım?
Referans Adresler