Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Silkroad Online Yıl 2029 =)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
# Silkroad Online Yıl 2029...
# Joymax 354. Server olan Kayseri serverini açtı.
# Joymax yeni id ve şifre alma özelliğini rev6 ya devretti.
# 32. legend yeni ırk uzaylılar eklenicektir
# Oyundaki gbotlar karmaşa çıkardığı için onlara joymax janganın doğusunda yeni bir harita sundu. Ordaki moblar 1 hp li olup 4x para düşürmekte ve Gbot olmak şartı ile içeri almaktadır.... Devamını Gör
# GM'e küfür etmek için item mall'a 15 silk değerinde Gaymax-i Biiip sc si konulmuştur.
# 1 sonraki ay 230 Lv cap için kendinizi hazırlayın.
# Yeni Premium Kazık Plus'ı size duyuruyoruz. Bu premium ile 28 gün boyunca 220 lvl olup bittiğinde eski lvl inize geri dönersiniz. 1500 silk.Kaynakwh:
# İtem Malldaki botumuzun yeni updatei legent 31 den sonra sunulucaktır. Unutmayın ki bot kullanmak ban sebebidir.
# Yeni kale savaşı geldi kırıkkale savaşı
# 240 LW GELDİ HALA AT GELMEDİ
# Ong farm yapan charlardan dolayı ong'ların soyu tükendi.Joymax yeni ong'lar yaratmak için son kalan ong'u korumaya aldı ve klonlama çalışmalarına başladı

Alıntıdır..
Hiçbirşey anlamadım Big GrinBig GrinBig Grin
(07-25-2010 10:50 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Hiçbirşey anlamadım Big GrinBig GrinBig Grin

Sro oynadınmı Tongue
Çok bilmiyorum ama onglar ve premium muhabbeti iyiydi Big Grin Teşekkürler
bende hiç bişe anlamadım totos.giftotos.giftotos.gif
(07-25-2010 11:01 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Yıl 2029 WarRock olmuş StarRock

# 28. Türkiye Server ı açıldı
# Lazer mermili famaslar 78000 dinara düştü
# K2340 Pixel göreve başladı
# Lag Hack Bug oyunun açılışından 25 yıl sonra kalktı.
# Basıldığında basan kişinin tüm mevcut silahlarının mermisi 0 layıp sadece 1. slotunu bırakan 6. sloth ürünü W18 ler çıktı.
# Kırmızı renkte Platinium premium çıktı özellikleri 1 milyon dinar + oyunda 10 dakika GM lik hakkı ve %350 exp arttırıcı ayrıca 30 adet hediye kod.
# Artık Zeki Müren de bizi görecek.
# 318. cqc haritası "Kadıköy yankesiciler ve torbacılar caddesi" oyuncuların beğenisine sunuldu.
# K9 Network şirketi 25. yıl şerefine tüm oyunculara 3 dakikalık Platinium Premium dağıttı ama o 3 dakikadada serverlar çöktüğü için kimse hediye premiumdan yararlanamadı.
# Flag Swap ve türevleri artık serbest.
# Vote kick fonsiyonu artık karşı takımdakileri kicklemeyede yarıyor ayrıca sadece kick atan kişinin y demesi yeterli oluyor.

Buda Warrock Styla Big GrinTongue

Big Grin La onuda sen açsana ^^ bu sro için konu ~~
# Joymax 354. Server olan Kayseri serverini açtı.
# Ong farm yapan charlardan dolayı ong'ların soyu tükendi.Joymax yeni ong'lar yaratmak için son kalan ong'u korumaya aldı ve klonlama çalışmalarına başladı

3 ü güzel Smile
(10-20-2010 05:46 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]# Joymax 354. Server olan Kayseri serverini açtı.

3 ü güzel Smile

Aynen. Bencede Bu üçü güzel. okeyyy
Big Grin Off , ya arap 'lar gelcekti onlar ne zaman gelcek ?
Silkroadı bilmediğim için bişi anlamadım...
Referans Adresler