Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 24 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında düşmanlarınızı doğrayın!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
War Rock Pazar Alanı'nda bıçaklar sadece 1 Dinar!

Yeni Patch ile birlikte birde yeni etkinlik gelmiş, Pazar Alanı'ndan bir bıçak yada kılıç alıyorsunuz ve oyun sırasında düşmanlarınızı bıçaklayıp, kesebiliyorsunuz.

Biraz önce bir oda "Sadece Bıçak ve Kılıç" ismindeydi, böyle isimlere etkinlik boyunca baya şahit olacağız gibi geliyor. =)

Herkese Hayırlı Olsun, İyi Günler.
Oo bu güzel oldu hemmen alim Big Grin
Yeni Launcher güzel olmuş Smile

TaTy

yeni yeni blade'ler ninja'lar yetiştiriyor ^^
Döner bıçağı varmı biz Türk'ler için ^^
(11-25-2009 08:59 AM)Mehmet Yazılan: [ -> ]yeni yeni blade'ler ninja'lar yetiştiriyor ^^

Onlarda çıkar yakında.Döner bıçağı balta satır......
(11-25-2009 08:59 AM)Mehmet Yazılan: [ -> ]yeni yeni blade'ler ninja'lar yetiştiriyor ^^

Ona benzer birşey var Mehmet abi, ismi "KATANA". =)

[Resim: katana001.jpg]
Pff patch geldi oynayamıyorum Ss.gif Her oyunda masaüstüne atıyor Ss.gifSs.gif Deli olcam.
Ya olmadı bu ya yeni pre almıştım Ss.gif ne güzel oynuyordum bugün her oyunda masaüstüne atıyor Ss.gif
Hiç exp de alamadım daha Ss.gif
(11-25-2009 09:33 AM)_blero_ Yazılan: [ -> ]Pff patch geldi oynayamıyorum Ss.gif Her oyunda masaüstüne atıyor Ss.gifSs.gif Deli olcam.
Ya olmadı bu ya yeni pre almıştım Ss.gif ne güzel oynuyordum bugün her oyunda masaüstüne atıyor Ss.gif
Hiç exp de alamadım daha Ss.gif

Bu hata ile bir çok üye karşılaşıyor, elbet bir çözüm getirilir, Rahat ol. Smile
Sustalı var mı Big Grin
24 Kasım - 3 Aralık Etkinliği "Bıçak Rehberi" ...

Etkinlikte bu bıçaklar yer alıyor.

Dipnot: "Throwing Knife" adlı bıçağın fırlatılma özelliği vardır.
ok dediğimiz bölum kotu olmus ya. eskisi daha cix ti
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler