Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: wtRRadio
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Şu şarkıların adlarını koysa idiniz dahada güzel olurdu bea Smile
Şey yapalım ya hoş olur. Haftanın 7 gününü bölelim. Pazartesi mesela

Pts Türk Sanat
Sl Yerli Pop
çrş Türk Rock
prş Yabancı Rock
Cum Klasik müzik
Cmts Jazz R&B
Pazar Rap HipHop

1 buçuk saattlik bir organizasyon olsun vede bir saatte sabitleyelim hep. İstek parçaları alırız bunlar doğrultusunda zevkli zaman geçer. Hem böylelikle istek şarkılarım çalmadı olaylarıda olmaz, birinin sevmediğini biri sever olayıda çok az olr. Nede olsa gruplara ayırdık. TÜrk sanat üzerine metal isteği gelmez =)
(07-24-2010 10:19 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Şey yapalım ya hoş olur. Haftanın 7 gününü bölelim. Pazartesi mesela

Pts Türk Sanat
Sl Yerli Pop
çrş Türk Rock
prş Yabancı Rock
Cum Klasik müzik
Cmts Jazz R&B
Pazar Rap HipHop

1 buçuk saattlik bir organizasyon olsun vede bir saatte sabitleyelim hep. İstek parçaları alırız bunlar doğrultusunda zevkli zaman geçer. Hem böylelikle istek şarkılarım çalmadı olaylarıda olmaz, birinin sevmediğini biri sever olayıda çok az olr. Nede olsa gruplara ayırdık. TÜrk sanat üzerine metal isteği gelmez =)

Güzel fikir
(07-24-2010 10:19 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Şey yapalım ya hoş olur. Haftanın 7 gününü bölelim. Pazartesi mesela

Pts Türk Sanat
Sl Yerli Pop
çrş Türk Rock
prş Yabancı Rock
Cum Klasik müzik
Cmts Jazz R&B
Pazar Rap HipHop

aynn böle olsun daha ii olur
Kimin fikriyse harika vj'ler fena her seferinde ses kaydı alıyorum ama isimleri listelenirse gercekten iyi olur Smile
bu kadar takipçisi varsa bunu organize bir hala getiririz.
Ben her türlü varım Smile
gün değilde saatlere göre ayrılırsa daha iyi olur Smile
Gerçekten harika bi düşünce Smile
Bence bölümler olmalı fakat saatlik bölümler şeklinde..Ama uygulama müthiş katkısı olan herkese teşekkürler.Limewireyi siliyorum victory.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler