07-24-2010, 04:48 PM
Arkadaşlar Geçen Hafta 63 Gün Gold Preli 46 Level Hesabımın Banlanması İşi Bitiriyor Zaten. Hackleri Banlamazlar. Oyuna Para Harcayan Herkesi Banlarlar. Ama Nedenini Söylemezler.. Adalet İşte.. ! Nereden Baksanız Bu Oyuna En Az 200-300 Lira Yatırmışımdır. Artık Oyun Oynamaz Oldu. Düşen Yaş Ortalaması, Saygısızlık, Hack Olsun Vs. Bu Oyunu Oynanmaz Yapıyor Artık.. Size Tavsiyem; Şu Nalet Olası Oyuna Para Harcamayın ! Artık Warrockla Alakalı Tüm Bağlarımı Kopardım. Vede Kendimi Çok İyi Hissediyorum. Artık Eskisi Gibi Asosyal Değil Gayet Sosyal Bir İnsan Oldum 
Hakkınızı Helal Edin.. Şimdiye Kadar Birine Kötü Davrandıysam, Kalbini Kırdıysam Özür Dilerim. Hakkım Varsa Hepinizden Yana Helal Olsun..
- Dediğim Gibi Şu Saçma Oyuna Para Harcamayın ! Hesabınız Ban Yediğinde Hele Benimki Gibi Full İtemliyse.. Dediklerimi İyice Anlayacaksınız..
Saygılarmla,

Hakkınızı Helal Edin.. Şimdiye Kadar Birine Kötü Davrandıysam, Kalbini Kırdıysam Özür Dilerim. Hakkım Varsa Hepinizden Yana Helal Olsun..
- Dediğim Gibi Şu Saçma Oyuna Para Harcamayın ! Hesabınız Ban Yediğinde Hele Benimki Gibi Full İtemliyse.. Dediklerimi İyice Anlayacaksınız..

Saygılarmla,

Hayırlısı Olsun