Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunu Bırakıyorum..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Geçen Hafta 63 Gün Gold Preli 46 Level Hesabımın Banlanması İşi Bitiriyor Zaten. Hackleri Banlamazlar. Oyuna Para Harcayan Herkesi Banlarlar. Ama Nedenini Söylemezler.. Adalet İşte.. ! Nereden Baksanız Bu Oyuna En Az 200-300 Lira Yatırmışımdır. Artık Oyun Oynamaz Oldu. Düşen Yaş Ortalaması, Saygısızlık, Hack Olsun Vs. Bu Oyunu Oynanmaz Yapıyor Artık.. Size Tavsiyem; Şu Nalet Olası Oyuna Para Harcamayın ! Artık Warrockla Alakalı Tüm Bağlarımı Kopardım. Vede Kendimi Çok İyi Hissediyorum. Artık Eskisi Gibi Asosyal Değil Gayet Sosyal Bir İnsan Oldum Big Grin

Hakkınızı Helal Edin.. Şimdiye Kadar Birine Kötü Davrandıysam, Kalbini Kırdıysam Özür Dilerim. Hakkım Varsa Hepinizden Yana Helal Olsun..

- Dediğim Gibi Şu Saçma Oyuna Para Harcamayın ! Hesabınız Ban Yediğinde Hele Benimki Gibi Full İtemliyse.. Dediklerimi İyice Anlayacaksınız.. Smile

Saygılarmla,
- Hayırlısı..

Geçmiş Olsun..

TaTy

Seni gayet iyi anlıyorum.
Bende Aynısını Düşünüyordum , A-Sosyallik = WarRock Diye , WarRock'u Bıraktım Bilgisayara Daha Çok Bağlandım Çünkü İzleyeceğim Birsürü Film , Oynayacağım Birsürü Oyun Vardı . Bende Böyle 1 Konu Açmıştım Sait Demişti '' WarRock'u Bırakamazsın Ara Verirsin . '' ve Sende Sadece Ara Veriyorsun Eminim Döneceksin Smile Şimdi Dersin Bana Dönmüyecem Göreceksin Bende Öyle Demiştim Şimdi 32 Level Hesabım Var Smile Tekrar Görüşürüz Berkem'im Kendine İyi Bak DOST
(07-24-2010 05:01 PM)xMatthew Yazılan: [ -> ]Bende Aynısını Düşünüyordum , A-Sosyallik = WarRock Diye , WarRock'u Bıraktım Bilgisayara Daha Çok Bağlandım Çünkü İzleyeceğim Birsürü Film , Oynayacağım Birsürü Oyun Vardı . Bende Böyle 1 Konu Açmıştım Sait Demişti '' WarRock'u Bırakamazsın Ara Verirsin . '' ve Sende Sadece Ara Veriyorsun Eminim Döneceksin Smile Şimdi Dersin Bana Dönmüyecem Göreceksin Bende Öyle Demiştim Şimdi 32 Level Hesabım Var Smile Tekrar Görüşürüz Berkem'im Kendine İyi Bak DOST

Valla Döneceğimi Pek Sanmıyorum. Zaten Takıldığım Başka Bir Oyun Var Big Grin Flight Simulator X Hepinizi Beklerim Big Grin

Hepiniz Kendinize İyi Bakın .. DOST beyfendi
Sende Kendine İyi Bak Wink Hayırlısı Olsun
Durduk yere banlamazlar ve ban atamazlar.. İllaki bir sebebi vardır. Neyse hayatında başarılar

Sherlock

Hayırlısı olsun.
Bende charını bana verebilirsin die azcaktım ama banlamışlar Big Grin
Berkem geçmiş olsun işte oyun adaletli değil naparsın neyse Hayırlısı olsun
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler