Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Siteleri Yarıştırın :WhichLoadsFaster.com
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sık ziyaret ettiğiniz sitelerden hangisinin alternatiflerine göre daha hızlı yüklediğini zaman içinde tecrübe ederek ayırt edebilir hale gelmişsinizdir ama bu konuda daha ciddi bir test yapmak ister miydiniz? Hem de iki siteyi yan yana yükleyerek ve gerekirse bu testi 100 kez tekrar ederek?

Burdan öncelikle karşınıza küçük bi pencere gelcek onu kapatın daha sonra 2 tane barın için yarıştırmak istediğiniz sitenin adreslerini yazın ve Go Smile

alıntı.

buda örnek bir ss ,

[Resim: wj6ki9.jpg]
ssi beğendim google ile yahoo yu karşılaştırıcam
xxx sitesiyle xxx sitesini karşılaştırdım sağ taraftaki 10 dakikadır loading Big Grin
orçun bundan video (!) sitelerini karşılaştırailiyormuyuz ? anladın sen Big Grin
(07-24-2010 01:18 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]orçun bundan video (!) sitelerini karşılaştırailiyormuyuz ? anladın sen Big Grin

Hareketlerin inceliğine ve hızına bağlı denemek lazım
(07-24-2010 01:18 PM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ]orçun bundan video (!) sitelerini karşılaştırailiyormuyuz ? anladın sen Big Grin

Dns leri değiştirip karşılaştırabiliyoruz nerden mi biliyorum DOST
bi o hızlı cıkıyor bi o anlamadım Ss.gif
(07-24-2010 01:21 PM)Orçun Çimen Yazılan: [ -> ]

Hareketlerin inceliğine ve hızına bağlı denemek lazım

asdmqwjekhqweuıoqjklsadwqejkşl Big Grin beyfendi incelik ve hız Smile
(07-24-2010 01:22 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]

Dns leri değiştirip karşılaştırabiliyoruz nerden mi biliyorum DOST

+ rep Big Grin

loooooooooooooooool Big Grin
Referans Adresler