Arkadaşlar ben 2 aylık m60 ve 2 aylık 5.slot alıyordm. İkisinde 1er aylık aldım. Fakat bir daha alamadım. Yetersiz ara zamani diyor. Silahlarımın toplam günüde 500 etmiyor. Ne yapmam lazım?
premiumun bitmesine yakınsa 60 günlüğe izin vermez belki.Yada g1 ile veya İtemShoptan aldığın silahlar çoksa kontenjanın dolu demektir.
(07-23-2010 10:52 PM)Black Yazılan: [ -> ]premiumun bitmesine yakınsa 60 günlüğe izin vermez belki.Yada g1 ile veya İtemShoptan aldığın silahlar çoksa kontenjanın dolu demektir.
premiumum bitmesinde 6 gün var ve 10 tane itemim var.
(07-23-2010 10:52 PM)Black Yazılan: [ -> ]premiumun bitmesine yakınsa 60 günlüğe izin vermez belki.Yada g1 ile veya İtemShoptan aldığın silahlar çoksa kontenjanın dolu demektir.
Bende medic 5.slota bomba alıcaktım yetersiz ara zamanı demişti . Bendede o zaman çok silah vardı . Mehmet Abi'nin dediği gibi kontenjanın dolu olabilir

Pre tarihiyle ilgili olduğunu sanmıyorum gün sayısı olayına iyi bak 1 silah kaçırmışsındır belki arada

Gold varsa pre bitiş gününden çok silah alamazsın mesele gold'un bitmesine 6 gün var 10 günlük 5. slot silahı alamazsın bunlar 5. slota bağlı , 5. slot gününden çok m60 , m249 gibi 5. slot silahlarını alamazsın.