Uploaded with
ImageShack.us
samet kara Fredy video larını koyarak bunumu yapmaya calısıyordun
bi konu açıp fredy den ozur dilersen sevınırım
aksamdan aksama mehmetle 2v2 atıp zaman gecırıyorduk
sen boyle bı konu açtın oyundakı coluk cocuk bızı hack belledi
dun vs yaptıgımız adam attı pm
amaçın buysa bravo sana ne diyem
Arkadaşlar her insan hata yapar bunu irdelemenin bir manası yoktur bende çoğu kişiye hack demişimdir içinde gerçekten hack olmayanlarda vardır belki...Kimin o konuda günahını almışsam özür diliyorum ama üst üste 2-3 konu açmanın gereği yok ayrıca nihocan aslanım kaplanım tarzı mesajlar atıp ortamı daha da gerginleştirme kardeşim zaten mevzu hassas...
(07-23-2010 09:22 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar her insan hata yapar bunu irdelemenin bir manası yoktur bende çoğu kişiye hack demişimdir içinde gerçekten hack olmayanlarda vardır belki...Kimin o konuda günahını almışsam özür diliyorum ama üst üste 2-3 konu açmanın gereği yok ayrıca nihocan aslanım kaplanım tarzı mesajlar atıp ortamı daha da gerginleştirme kardeşim zaten mevzu hassas...
1)Bu hack demek değil bildiğin ifşa videosuydu sen kaç kişinin videosunu alıp foruma koydun ve hack olduğunu savundun ?
2)Mesajlarımı sen sorgulayamassın diye düşünüyorum burda onu sorgulayacak modlar var ve Mehmet benim kardeşim gibidir ve ona yapılan haksızlığa bende sessiz kalamam.
Fredy505 i tanımıyorum ama Hack olmadığına Hiç Şüphem yok hakkıyla oynuyor.
konunuzu kapıyorum kimsede konu açıpta kimseden özür dileyemez hack ise hacktir deilse deildir hangi özürden bahsediyorsunuz ???
(07-23-2010 10:08 PM)Harun Yazılan: [ -> ]konunuzu kapıyorum kimsede konu açıpta kimseden özür dileyemez hack ise hacktir deilse deildir hangi özürden bahsediyorsunuz ???
Atılan iftira sebebiyle oluşan yanlış anlaşılmalar sebebiyle ortaya çıkan özürden bahsediyorlar.
Konuyu açtım