Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fredy505 Adam İyi Oyuncu..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
hakkını yiyorsunuz mehmetin. Bir şey yok mehmette. Birlikte yanımda oynamış bir oyuncu hack falan değil. Videolarda da bir şey yok. İftira atmayın.

SametKARA

(07-23-2010 03:41 PM)ParlemenT Yazılan: [ -> ]
(07-23-2010 03:32 PM)Brinqmylife Yazılan: [ -> ]
(07-23-2010 03:28 PM)ParlemenT Yazılan: [ -> ]Bununla bir şey kanıtlanamaz benim Gözümde Süper oynayan bir oyuncu.

Evet whle süper bir oyuncu gibi gözüküyor ama değil.

Milletin gazına gelerek bilmediğin bir şey için yorum yazma varsa kesin kanıtın koy hack diyelim böyle ne olduğu belirsiz 2 3 video ile hack olduğu asla ispat edilemez.Bu oyunu Bilen herkes fredynin yaptığını yapabilir ses kasıyordur.Fredy505 hack diyeceğim diye çok seviniyorsunuz ama Bu videolarla Fredy505 asla hack olarak gösterilemez.

Sen Şuan Saçmalıyorsun Git Bir Su İç Aklın Başına Gelsin Ondan Sonra Yorum Yap ..Ne Sesinden Bahsediyorsun Sen TS'deki Sesleri Dinlemiyorsun Galiba Harun Sarp Ogün Aykut Hepsi Lan Gerçekten Hackmiş Diyor Sen Gelmişsin Burda Hack Değil Diyorsun Senin Oyun Anlayışın Böyleyse Hacklerle Oynamaya Devam Et Kardeş.
(07-23-2010 03:44 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]
(07-23-2010 03:28 PM)ParlemenT Yazılan: [ -> ]Bununla bir şey kanıtlanamaz benim Gözümde Süper oynayan bir oyuncu.

Milletin gazına gelerek bilmediğin bir şey için yorum yazma varsa kesin kanıtın koy hack diyelim böyle ne olduğu belirsiz 2 3 video ile hack olduğu asla ispat edilemez.Bu oyunu Bilen herkes fredynin yaptığını yapabilir ses kasıyordur.Fredy505 hack diyeceğim diye çok seviniyorsunuz ama Bu videolarla Fredy505 asla hack olarak gösterilemez.

Sen Şuan Saçmalıyorsun Git Bir Su İç Aklın Başına Gelsin Ondan Sonra Yorum Yap ..Ne Sesinden Bahsediyorsun Sen TS'deki Sesleri Dinlemiyorsun Galiba Harun Sarp Ogün Aykut Hepsi Lan Gerçekten Hackmiş Diyor Sen Gelmişsin Burda Hack Değil Diyorsun Senin Oyun Anlayışın Böyleyse Hacklerle Oynamaya Devam Et Kardeş.

Adam Normal bir şekilde oyununu oynuyor.Tamam siz hack diyin.Çünkü o iyi oynayan biri değil mi Smile
Bırak parlement bu ayakları...
Bir defasında merakımı yenmek için khyberde kutuda bugd yapıyordum tepede 30 saniye beni bekledi...

SametKARA

[Resim: 2725.jpg]

[Resim: 2743.jpg]

Bunlarda Dodo İle Pm'leşirken Can Ve Dodo da Şahit.
(07-23-2010 03:52 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ][Resim: 2725.jpg]

[Resim: 2743.jpg]

Bunlarda Dodo İle Pm'leşirken Can Ve Dodo da Şahit.

MvPde oynarken bir şey yoktu aynı oyununu mvpdeykende oynuyordu mvpden ayrılınca ne değişti ki Smile Başka yorum yapmayacağım Siz haklısınız.

Bak kardeşim Samet abi öyle insanlara iftira atsın diye konu açcak bir adam değil şu 1. 2. ise ben kimsenin gazına gelmem ağzını toplayarak konuş! Ben bu adamı WUF clanından beri tanırım. Hep hackti. Ama bende ozamanlar safmışımki vidio çekmemişim. Her seferinde adam wh açıyor. Körmüsün nesin arkadaşım sen ? Daha adam iyi oynuyor diyorsun ya. Haspinallah.
ParlemenT'in son yorumu çok doğru. Mehmeti tanırım bilirim. Birlikte yanyanada oynadık gelip burada adama iftira atmayın.
Kanıt olmadığı için konuyu kilitliyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler