Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayarımdan Ses Gelmıyor ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bilgisayarımdan ses gelmıyor apöllerden hiçbirşeyden apöllerin arkadan yeşille pembe yide taktımm gene ses gelmıyor BUNUn nedeni nedir acaba ?

NOT: pc windows7
2 tane konu açmana gerek yoktu diğerini görüp cevap bulurlar
Format attıysan ses kartı driver ını kurmalısın eğer atmadıysan sağ altta ses ayarı var onu kontrol et oda olmazsa kablolara bak yanlış bağlamış olabilirsin.
Windows 7 Ye Özel Ses Driverleri Var Onları Indırıp Kururarsan Sorunun Çözülecektir
(07-23-2010 01:11 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Format attıysan ses kartı driver ını kurmalısın eğer atmadıysan sağ altta ses ayarı var onu kontrol et oda olmazsa kablolara bak yanlış bağlamış olabilirsin.

windows7 driverleri otomatik olarak yükler ve çalıştırır.

kesinlikle ertanın kulaklık vs bozuk
(07-23-2010 02:21 PM)Diego Forlan Yazılan: [ -> ]
(07-23-2010 01:11 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Format attıysan ses kartı driver ını kurmalısın eğer atmadıysan sağ altta ses ayarı var onu kontrol et oda olmazsa kablolara bak yanlış bağlamış olabilirsin.

Eminmisin Kenan ? bende otomatik yüklenmedi tek tek kendim yükledim. Ayrıca Ertan' a gönderecem ben ses kartını akşamlayın Smile

Akşamı bekleyemessen Driver Magician diye bir program var onu kur aç ve senin gerekli olan tüm driverlerini bulur ve indirir kolay bir program sorun cıkaracagını sanmıyorum
(07-23-2010 02:46 PM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]
(07-23-2010 02:21 PM)Diego Forlan Yazılan: [ -> ]

Eminmisin Kenan ? bende otomatik yüklenmedi tek tek kendim yükledim. Ayrıca Ertan' a gönderecem ben ses kartını akşamlayın Smile

Akşamı bekleyemessen Driver Magician diye bir program var onu kur aç ve senin gerekli olan tüm driverlerini bulur ve indirir kolay bir program sorun cıkaracagını sanmıyorum

internet varsa windows 7 kendi yükler
Referans Adresler