Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: New Server Updates! 7-22-2010
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Sherlock

Alıntı: The following servers have been modified to reduce server lag and increase user performance.

New Servers for new Opportunities and Friends

North_America
Europe
Germany_1
Germany_2
Turkey_Vs_Greece
EU_East
BeNeLux_Vs_UK
The_Viking_Server
PIGSS_F
South_America
Middle_East
International_NA
International_EU
US_CLAN
EU_CLAN

-----------

Servers that are no longer accessible

SA-Beta
NA_East
NA_West
Spain_Vs_Germany
EU_West
Portugal
Italy
Netherlands
Turkey

İlgili konu.
Teşekkürler alperciğim .
Bilgi için teşekkürler Wink
Epeydir oyuna girmiyorum Alper, bu konular hakkında pek bilgim yoktur. Bu server'lar kalıcı mı? Bizim server'ın artık ulaşılamaz olduğu belirtilmiş ama emin olayım dedim. Smile)

*Ayrıca, bu konu bana; buna benzer şu konuyu hatırlattı. Tongue

Deadp4n is me.
Bilgi için teşekkürler..

Sherlock

(07-23-2010 01:17 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Epeydir oyuna girmiyorum Alper, bu konular hakkında pek bilgim yoktur. Bu server'lar kalıcı mı? Bizim server'ın artık ulaşılamaz olduğu belirtilmiş ama emin olayım dedim. Smile)

Deadp4n is me.

Tolga biraz kar etmek için bazı serverları kapamışlar bence ; tükürdüklerini yalamazlarsa kalıcı Smile
(07-23-2010 01:44 PM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]
(07-23-2010 01:17 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Epeydir oyuna girmiyorum Alper, bu konular hakkında pek bilgim yoktur. Bu server'lar kalıcı mı? Bizim server'ın artık ulaşılamaz olduğu belirtilmiş ama emin olayım dedim. Smile)

Deadp4n is me.

Tolga biraz kar etmek için bazı serverları kapamışlar bence ; tükürdüklerini yalamazlarsa kalıcı Smile

Hımmmm*, yeterince açıklayıcı oldu. Tongue Big Grin
Bilgi için teşekkürler.

TaTy

Çokta Tınnnn
ben uzun zamandır oynamıyorum fakat bildiğim tek şey bu 2 sever Türklerden beter arada kavga çıkması an meselesi

bu ülkeler pislik çok fazla

Portugal
Italy
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler