Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sunucuya Olan Bağlantı Koptu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Aynı Konuyu 2 Kez Açıyorum Bılıyorum Ama O Açtığım Konuda Soruma Cevap Alamadım Şimdi Tekrar Aynı Sorumu O Konuya Yazsam En Fazla 1 Kişi Bakacağı İçin Yeni Konu Açıyorum..Özür Dilerim.Arkadaşlar Ben Warrock A Girip oynarken Aadamı Öldürünce Herkes Kalıyor Yerınde Bazısı Ateş Ederek Kalıyor Bazsısı Yuruyerek Kalıyor.Ve Yaklaşık Yarım Dakika Böyle Kaldıktan Sonra Sunucuya Olan Bağlantı Koptu Diyor Ve Atıyor..Msn de İse Bağlantı Koptu Yenıden Bağlanılıyor Dıyor Ama Internete Bakıyorum Sürek Bağlı Aşağıdada Resımı Koydum..2 Gündür Bu Sorunla Karşı Karşıyayım Tam Warrockda 60 Level Olucam Sunucuya Olan Bağlantı Koptu Dıyıp Atıyor Oynuyamıyorum Lütfen Yardım Edinn.Açtığım İlk Konuda Bazı Arkadaşlarımız TTNET Mi İnternetın Dedıler Bende Bu İşlerden Anlamam Modem Yan Apartmanda Ordan Alıyoruz TTNET Olup Olmadıgını Nasıl Anlıycam? SadSad

[Resim: 9a9a958a.png]
Sorabilirsin interneti aldığın kişiye. Şuan aynı problem bendede var saat başı sunucuya olan bağlantı koptu diyo bazende warrock exe bi hata ile karşılaştı kapatılması gerekiyor filan diyo tam güzel skor yapıyorum bunlar oluyo deli olcam yaf Angry
TTNET' te bakım çalışması var internet düşüp geliyor. Bilgi almak için arayabilirsiniz
Genel sorun malesef . Genede TTnet'i aramakta fayda var .
(07-23-2010 10:49 AM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]TTNET' te bakım çalışması var internet düşüp geliyor. Bilgi almak için arayabilirsiniz

Bununla alakası yok.Bi konuda kardeşimin bilgisayarı öyle olmuştu sonra elle ip adresi verdim cözüldü.Burayada konusunu açmış

http://forum.warrocktr.com/Konu-S%C4%B1n...B6z%C3%BCm
Sakıncalı internet = TTNET

TTnette problem var o yüzden düzelir inşallah git bi cuma kıl gel Smile
(07-23-2010 11:46 AM)!--EDiRNe--! Yazılan: [ -> ]
(07-23-2010 10:49 AM)Oğuz ÖZ Yazılan: [ -> ]TTNET' te bakım çalışması var internet düşüp geliyor. Bilgi almak için arayabilirsiniz

Bununla alakası yok.Bi konuda kardeşimin bilgisayarı öyle olmuştu sonra elle ip adresi verdim cözüldü.Burayada konusunu açmış

Allah Razı Olsun Vıdeoda Dedıklerını Yaptım Warrocku Sorunsuz Oynuyorum Ellerıne Sağlık Teşekkürün Ve Repin H.o Wink
(07-23-2010 12:25 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]
(07-23-2010 11:46 AM)!--EDiRNe--! Yazılan: [ -> ]

Allah Razı Olsun Vıdeoda Dedıklerını Yaptım Warrocku Sorunsuz Oynuyorum Ellerıne Sağlık Teşekkürün Ve Repin H.o Wink

Önemli değil yardım ettiyse ne mutlu bana Big Grin
Ya Yine Aynı Sorun Başladı Off %96 Da Kaldım Oynuyamıorum Ss.gifSs.gif
dumluca sana katılıyorum 2 gündür giremedim atıyo benide senin gibi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler