Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayardaki Amansız Kasma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
1 Saat Önce Film Bitince WarRock'a Gireyim Dedim Acayip Kasıyor [4 kişilik odalarda bile] Grafik Low Yapıyorum Efektleri Falan Kapıyorum Yine Kasıyor . Patch'ten Beri İlk Defa Oyuna Girdim , Acaba Patch'le Alakası Varmı ? Özellikleri Gayet Güzel Bilgisayarı Hiç 1 Oyundada Kasmaması Lazım Dedi İsteyene Özellikleri Buyrun ;

[Resim: 15qb0i9.jpg]
Bu sorun bendede var dün patchten sonra olmaya başladı Ss.gif
Sonunda bi konu buldum. Sanırım sorun genel bugün ŞİDDETLE kastı .. Kesinlikle yenı gelen patchle alakası var
Aynen bende de var 4 çekirdek PC deyim kasıyor patch den sonra game booster kurdum hala olmadı yardım lütfen
Not:İnternet Cafe'den oynuyorum...
Sanrım şu an sende Win 7 TP yüklü. Bazan bu yüzden kasma olur.
yok xp yüklü alakası yok dün kasmıyodu bugün patch geldikden sonra kasıyo bendede
Bilgisayarında baya birşey yüklümüş Smile Sadece WR yüklü ve grafikleri lowa çektim artık kasma yok Smile)
alakası yok kı aslnda bence bilgisayarlarınız yaşlanmıs beyler aşşağıda gordugunuz (veya yukarda hernerdeyse) oyunlarım ve ınternete 2 kısı bağlanıyoruz 32 kısılık battel da tık yok Smile[Resim: adsız]
Referans Adresler