evet arkadaslar skor tablosu ve bazı yerler bembeyaz datonbori haritasının geldigi patchte oluştu bu sorun oyunu 1 hafta oynamadım bu 1 haftalık sürede 2 kere sil yükle yaptım yine düzelmedi.yeni patch geldi yinede aynı sorun yardımcı olucak arkadaslara şimdiden teşekkür ediyorum.
Oyunu sil yükle gibi şeyler yazmanızı istemiyorum 2 kere denedim.
![[Resim: 3928.jpg]](http://i1007.hizliresim.com/2010/7/22/3928.jpg)
Bu sorun Bi arkadaşta daha vardı araştırırsan bulursun orda detaylı bilgi verilmiştir
biraz araştırdım ama frame network filan yükle yazıyorlar bence cok sacma alakası olmayan seyler
yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar KONU GÜNCEL !!!!
(07-22-2010 09:05 PM)lamce/Ysn Yazılan: [ -> ]biraz araştırdım ama frame network filan yükle yazıyorlar bence cok sacma alakası olmayan seyler
Bir denemeni öneririm.
Net.Framework 2 , 3 ,3.5 ve 4 ü teker teker sırayla bir yükle. Sorunun çözülecektir.
Net framework yüklenirken hata veriyordu bendede olmuştu format atmıştım ozamanları geçmişti.
(07-22-2010 09:31 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ] (07-22-2010 09:05 PM)lamce/Ysn Yazılan: [ -> ]biraz araştırdım ama frame network filan yükle yazıyorlar bence cok sacma alakası olmayan seyler
Bir denemeni öneririm.
Net.Framework 2 , 3 ,3.5 ve 4 ü teker teker sırayla bir yükle. Sorunun çözülecektir.
framework 2 , 3.0 , 3.5 , 4.0 + windows frame work update
defalarca denendi 2 farklı sorunlu bilgisayarda kesinlikle hiç bir işe yaramıyor...
ekran kartı model markan ekran chipsetin felan bilgi verirmisin
NF Leri yükledikten sonra düzelmesse Format atıp yenıden netframeworkları kur ve kurduktan sonra Warrock'u kur NetFramewokla alakası yo kgibisinden şeyler söyleyemezsın onlar olmassa khalideki boruyu velruftaki kum yer gibi görürsün
Bilgisayarımda Ekran kartı yok Ana karta baglı olarak 256 lık var