Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Film & Dizi Önerileriniz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Konuyu Yanlış Yere Açmış Olabilirim Smile

Aksiyon , Gerilim , Korku , Komedi ve Bol Heyecanlı Filmler Arıyorum , Yer Yer Güleyim , Yer Yer Acaba Ne Olacak Diye Heyecanla İzleyebileceğim Filmler . Eski Olabilir Pek Film İzlemem O Yüzden İzlememiş Olabilirim Smile

Aynı Şekildi Dizi'de İzlemeyi Düşünüyorum Arkadaşlar Mesela : Prison Break Çok Büyük Hayranı Olduğum 1 Dizidir . Ona Benzer Dizi Biliyorsanız Paylaşırsanız Benimle Sevinirim .

- Şimdiden Teşekkürler Smile

* Not : Arkadaşlar Yazacağınız Film Hakkında Biraz Bilgi Verirseniz Sevinirim Smile
Aksiyon Macera ;
Sherlock Holmes 10/9
Enemy At The Gate ( Kapıdaki Düşman) 10/9
Saving Private Ryan (Er Ryan'ı Kurtarmak) 10/9
Gamer (Oyuncu) 10/8
60 Saniye 10/8
The Tournament (Turnuva) 10/7
Law Abiding Citizen 10/7
Shooter 10/7
Cennetin Krallığı (Kingdom Of Heaven) 10/7
Babylon A.D 10/6

Komedi ;
Don't Mess With The Zohan (Zohan'a bulaşma)
Aman Tanrım 1-2-3 (Jim Carrey)
Grown Ups (Büyükler)
Up (Yukarı Bak)

Bunları izle sonra tekrar söylerim bir kaç film..Hepsini izledim hepsini ayrı ayrı tavsiye ederim.
izlediğim ve hayran kaldığım 2 dizi ismi veriyorum bunları deneyebilirsin(izlemediysen).
1. Lost
2. Prison Break
er ryan ve kapıdaki düşmanı bende tavsiye ederim ARTİST ama komedi ye gelince will smith filmleri ni de öneririm diziye gelince bir çok yerli dizi var ama house (tnt de çıkıyor) tavsiye ederim Wink
How i met your mother(Anneniz ile nasıl tanıştım?) izleyebilirsin.
Dexter izle süper dizi Smile

Sherlock

The Shawshank Redemption & Italian Job & Prestige & Taken aklıma kazınan güzel filmler.

Lost & Lie To Me & Flashforward & Fringe izleyebileceğin diziler.
Arkadaşlar Konuları Hakkındada Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Smile

Sherlock

(07-22-2010 08:28 PM)xMatthew Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar Konuları Hakkındada Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Smile

Hepsini tek tek mi yazalım Smile Google amca var arat oku konularını.
~~ Click ~~
Gerçekten süper bir film Benim çok hoşuma gitti izlemenide tercih ederim
Konusu : Adamın elinde bir kumanda var hayatını istediği yere götürebiliyor ileri veya geri götürebiliyor komedi tarzı bir film.
İzlemeni Öneririm Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler