Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: M60 Retail Hakkında!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bi car takas yapıcamda guvenilir tanıdıgın biri ama söyle bi sıkıntısı var charın kayıtlı oldugu msn sifresini ve charın gizli yanıtını bılmıyor onceden baska bi arkadaşı kurmuş üyeligide biz simdi ne yapmalıyız msn sifresin ve charın gızlı yanıtını nasıl ogrenebılırız esn kodlarını sılmış fazla yer kaplıyor dıye telefondan g1 felan alıyormuş ?Yardımcı olabilcek varmı
Şifre Yok Gizli Yanıtı Unutmuş Hersyı Telefondan Alıyormus Kodları Sılmış Bu Kadar AKsilik Biraz Fazla Emınmısın Guvenılır Bırı Olduguna
(07-22-2010 07:24 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]Şifre Yok Gizli Yanıtı Unutmuş Hersyı Telefondan Alıyormus Kodları Sılmış Bu Kadar AKsilik Biraz Fazla Emınmısın Guvenılır Bırı Olduguna

Eskiden arkadaşı açmış uyeligi o degil her alde duzeltilmicek Ss.gif tüh ZATEN KÜÇÜK BİSE OLE soymaya kalkması ımkansız korkar benden yigenime desem 10 yaşında o döver Smile
Bence Hiç Uğraşma Bu İşlerle Bende Charımı Satmayı Dusunuyorum Ama Çalınır Dıe Korkuyorum En Iyı M60 istiyorsan Al Bir Pre Çek 2 Aylık Wink
Valla kardeş zor ama bi ticket atıp şansını dene istersen .
Bizim arkadaş ticket ile gizli şifresini almıştı ama baya uğraştı Smile
Valla arkadaşım doğruyu istiyorsan senin charın M60 retailli bir charla takas edilmez. O adamın senin charında gözü vardır. Bukadar aksilik olamaz o yalan söylüyor. He diyorsan ben güveniyorum ticket atın Smile
Referans Adresler