Merhabalar,
1-2 sene evvel bende bir Warrock tutkunuydum..
O zamanlarda hack olsa bile %60 yoktu..
Şimdi K2 Network'un Warrock'u bıraktığını duydum, GMler falan hiç yokmuş, herkes hackmiş..
Şimdi bunun doğruluğuna göre tekrar Warrock'a başlamayı düşünüyorum...
Şimdi size sorum:
K2 Network Warrock'u bıraktı mı?
GM'ler gitti mi?
Warrock sahipsiz mi kaldı?
Şimdiden teşekkürler..
gmler kesinlikle gitmedi event düzenliyorlar sürekli ben hepisine giriyorum dinar veriyorlar
K2 network bırakmıs gibiydi oyunu ama şuan güzel eventler yapıyorlar ve ben bu patchten sonra hack görmedim
Biz türkler varken Warrock Sahipzsiz kalmaz
Peki kaç tane patch var?
Kotalıyım da 
(07-22-2010 09:05 AM)' TheGodFather~ Yazılan: [ -> ]Peki kaç tane patch var?
Kotalıyım da 
güncel setup'ını indir bigdownloaddan
(07-22-2010 09:08 AM)Avril Lavigne Yazılan: [ -> ] (07-22-2010 09:05 AM)' TheGodFather~ Yazılan: [ -> ]Peki kaç tane patch var?
Kotalıyım da 
güncel setup'ını indir bigdownloaddan
Yok onu sormadım.
Oyunu yükleyip açınca patch doluyor ya.
İşte onlardan toplam kaçtane diye sormak istemiştim

Adamlar tonla para kazanıyo bide bırakıp gitceklermi sadece benden aylık 100tl kazanıyolar.Hackler bi var bi yok
k2 nin su aralar yaptığı en sacma sey durmadan sılah dagıtıyobunun yerine daha güzel bi promo kod event i yapsa daha iyi olurdu geçen senekiler gibi
herkesde aynı silah olunca sıkıyo oyun bi zaman sonra
Yav Warrock'un sitesinde GameFirst Live var sadece BigDownload'tan indirmek istiyorum link veren?
(07-22-2010 09:25 AM)' TheGodFather~ Yazılan: [ -> ]Yav Warrock'un sitesinde GameFirst Live var sadece BigDownload'tan indirmek istiyorum link veren?
Live'den indir zaten en günceli oradadır.
(07-22-2010 09:25 AM)' TheGodFather~ Yazılan: [ -> ]Yav Warrock'un sitesinde GameFirst Live var sadece BigDownload'tan indirmek istiyorum link veren?
Warrock'un sitesini gir yukarda Hemen İndir e tıkla 5.27 Mb'lık setup indircek onu kurunca K2nin oyunları geliyor ordan Warrock u seçersin Setup'ını indirecek kurunca da geriye sadece 12Mb lik patch kalıyor..
bende gamersfirst live açılmadı bigdownloaddan indirdim