Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Galatasaray-Fenerbahçe
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Gurbet kupası Galatasaray : 0 Fenerbahçe : 1 . Fenerbahçe'nin tek golü 30. dakikada Dos Santos'dan geldi . Selçuk 14. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.Bi Galatasaraylı olarak üzüldüm tebrikler Fenerbahçe'ye .
Tebrikler Her iki Takimada Smile Hakemi Kiniyorum Bi Mesale yuzunden maci durdur ve selcuk birsey yapmadi bilmeden ayagi takildi Smile
Sana helal olsun . Cidden bu kadar sportmence bu konuyu açıp fenerbahçeyi tebrik etmen galatasaraya bakış açımı değiştirdi.

Teşekkürler , Tebrikler FeneRBahçe ' me
izlemedim.kupayı aldık mı şimdiBig GrinBig Grin
(07-21-2010 11:08 PM)Diego Forlan Yazılan: [ -> ]Sana helal olsun . Cidden bu kadar sportmence bu konuyu açıp fenerbahçeyi tebrik etmen galatasaraya bakış açımı değiştirdi.

Teşekkürler , Tebrikler FeneRBahçe ' me

Artık alıştık desem yeri var Ss.gif Big Grin
Ben galatasarayın alıcağını düşünüyordum siz hazırlıklarda güzel oynuyordunuz.Biz kazanmışız..
(07-21-2010 11:15 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]Ben galatasarayın alıcağını düşünüyordum siz hazırlıklarda güzel oynuyordunuz.Biz kazanmışız..

Gerçekten Galatasaray alır bu sefer diye bekliyodum.Az Alkmaar'a 2-0 Köln'e 5-2 yenildi fenerbahçe . Galatasaray'a gelince noluyo bunlara ya Big Grin
Bugün kardeşimle iddiaya girdik.Fenerbahçe kazanırsa ben fenerbahçeli galatasaray kazanırsa o galatasaraylı olucaktı. Aranıza yeni bir FENERBAHÇE'li katıldı Smile
gs alıştı yenlmeye artk Big Grin saol kardşm eyw maçı izlemedm ama ii oynamşnzdr heralde ztn kötü oynasanz bu fark olmazdı szede tbrkler genede
Fenerbahçe şampiyonlar liginde şampiyon oldu yuppii aaa yanlış anons xD bırakın bu işleri kupay GALATASARAY ALCAK...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler