Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: !! SON DAKİKA HABERİ !! WRBabaHaberBüLtenİ..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-21-2010 11:25 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]Yok fiyatı +rep miş hırsızmışsın.Konuyu şöyle açsaydın bari bu mesajı 20 kişiye gönder yoksa ....

EMRE KARDESIM NEDENSE SEN HEP BENIM PAYLASIMLARIMA TERS CEVAP YAZIORSN SEBEBI WARMI ACABA ??
EGER SEN DAHA İYİSİNİ YAPABİLİYORSAN NE MUTLU SANA...
AYIP YAPTIGIN EMEK HARCANIYOR HIC BISI YOKSADA...
Anlamıyorum ya + rep diyorlar ya Ss.gif
(07-21-2010 11:44 PM)EmReMeTe35 Yazılan: [ -> ]
(07-21-2010 11:25 PM)EmrE Can KUTLU Yazılan: [ -> ]Yok fiyatı +rep miş hırsızmışsın.Konuyu şöyle açsaydın bari bu mesajı 20 kişiye gönder yoksa ....

EMRE KARDESIM NEDENSE SEN HEP BENIM PAYLASIMLARIMA TERS CEVAP YAZIORSN SEBEBI WARMI ACABA ??

Kardeş saygımız sonsuz ama +rep yok teşekkür edin abi adamın içinden geliyosada vermez +rep teşekkür
(07-21-2010 11:54 PM)LoLKing Yazılan: [ -> ]Anlamıyorum ya + rep diyorlar ya Ss.gif
(07-21-2010 11:44 PM)EmReMeTe35 Yazılan: [ -> ]

Kardeş saygımız sonsuz ama +rep yok teşekkür edin abi adamın içinden geliyosada vermez +rep teşekkür
haklısın abı ama
şöle diyim aslında +rep haberın ıcınde geceıor haberın konsusu yanı ben +rep ıstemıorum ıstesem altına not duserim kimsedende zorla rep istemem... vermeselerde olur ama tesekur etmelerı gerekyor dıye dusundum... emege saygı acısından..
+rep yazmasan herşey düzelicek kardeşim^^
Sağol ..
tmm ya admın e soleyın konuyu kapatsın yada sılsın... pişman oldum paylastıgıma..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler