Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Bikini Event
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar tam bir bilgim yok. Bu puzzle etkinliği bittikten sonra bikini eventimi başlıyacak?
yok bu puzzle eventi bikini event aynı
Sanmıyorum aynı olduğunu.Çünkü coming soon yazıyor.
evet bu bitince bikini event başlıcak..büyük ihtimalle medicler bikini giycek Big Grin
Puzzle da bikini evnt ama ondan sonra 1 bikine event daha ilginç..
Bu event 25inde biticek diye biliyorum ondan sonra BİKİNİ EVENTİ başlıyacak .

Detayları Patch geldiğinde görebilicez .. Malumun Sıcaklar bastırdı dünyanın her yerinde şuan beachler vs vs . hit alan şey lerde hep warrock da olmuştur dünya kupası gibi Smile ...

onun için wait and see Wink
(07-21-2010 05:43 PM)Diego Forlan Yazılan: [ -> ]Bu event 25inde biticek diye biliyorum ondan sonra BİKİNİ EVENTİ başlıyacak .

Detayları Patch geldiğinde görebilicez .. Malumun Sıcaklar bastırdı dünyanın her yerinde şuan beachler vs vs . hit alan şey lerde hep warrock da olmuştur dünya kupası gibi Smile ...

onun için wait and see Wink

Katılıyorm zaten bu event diger eventın habercisi.~
Eee o zaman medicler bikini assault sniper enginer heavy de şort la gezer Tongue
Artk 16 kişilik odada 1 tane assoult kalmıcak Big Grin mdc box satışları tavan yapıcak ^^ Big Grin
(07-21-2010 05:51 PM)qh0st Yazılan: [ -> ]Eee o zaman medicler bikini assault sniper enginer heavy de şort la gezer Tongue

Big Grin victory.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler