Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sorun Mu Var Forumda?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler forumda bazen mesaj atarken hesabınız askıya alındı diyor? Bazen de mesajı göndermek icin 14000 kusur saniye bekleyiniz diyor Ss.gifSs.gif ??
herkez de aynı problem var.Genel bir sorun herhalde
evet bendede var daha çok şeyler varda o sorunları yazınca saçma bişey gibi oluyor bende yazmıyorum Big Grin
Dün öyle bir sorun vardı ama bugün olmaması lazım.
Forum acaba WRHİT forumları ile aynı interneti mi kullanıyor?(artık ne deniyorsa mazur görün lütfen) Çünkü WRHİT de sayfa görüntülenemiyor hatası aldığımda WTR'de de alıyorum.Birde dün şöyle bir mesaj geldi post atarken.Hızlı mesaj yazmaya çalışıyorsunuz lütfen 16092 saniye daha bekleyin.İlgilenilirse sevinirim.
(07-21-2010 04:54 PM)waron1 Yazılan: [ -> ]Forum acaba WRHİT forumları ile aynı interneti mi kullanıyor?(artık ne deniyorsa mazur görün lütfen) Çünkü WRHİT de sayfa görüntülenemiyor hatası aldığımda WTR'de de alıyorum.Birde dün şöyle bir mesaj geldi post atarken.Hızlı mesaj yazmaya çalışıyorsunuz lütfen 16092 saniye daha bekleyin.İlgilenilirse sevinirim.

ilgilenilicek merak etmeyiniz.
Referans Adresler