Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kimler yanımda olur
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar clan açmayı düşünüyorum(:

Bunun için iyi oyunculara ihtiyacım var.

kimler yanımda olur v clanı iyi bir yere getiririz. Smile

Lütfen bu konun altına clanı olmayan herkes yazabilir mi ltfen..

İyi bir oyunculardan oluşan iyi bir clan yaratmak istiyoruz.

Beni tanıyan-tanımayan herkes yazsın lütfen.

sonrada;

ÖM atarak msn adresimi alın v konuşalım Smile
Benden sana tavsiye iyi clan kurmaya çalışma iyi bir clana girmeye çalış. Çok başın ağrır
(07-20-2010 07:03 PM)JustWyvern Yazılan: [ -> ]Benden sana tavsiye iyi clan kurmaya çalışma iyi bir clana girmeye çalış. Çok başın ağrır

WinkWink
Bu yükü kaldırmaya hazırım.

clan kurmaycam, clan kurucaz. Smile

yani tek bir kişi yönetmiycek, tüm clan tüm sorumluluklara sahip v kardeşce yaşycaz Smile)

Tabii inşallah.
KARDES BU ZAMANA KADAR BIR COK CLAN YONETTIM.. SENIN DE YONETECEGINE INANIORUM.. HER ZAMAN YANINDAYIM...
(07-20-2010 07:03 PM)JustWyvern Yazılan: [ -> ]Benden sana tavsiye iyi clan kurmaya çalışma iyi bir clana girmeye çalış. Çok başın ağrır

aynen clan kurmaya çalışma

kurduktan bir iki gün sonra elemanlara küfür edersinTongue
ben olurum kardeş

Arkadaş doğru söylüyor.Bende yasadım bunu.Clan kurdum ve 2 hafta sonra cok basım ağrıdı.Clan yönetmek çok zor iş.Hele tek olunca.Ama arkadaşlarının clan yönetme tecrübesi varsa beraber açın.Tek kişiliği hiç tavsiye etmiyorum.Eğer iyi bir clana girersen sohbeti güzel olan, onlinesi cok olan bir clana girersen çok zevk alırsın...
Gerçekten tek kişi yönetmek zor yok ben hallederim diyosan sana kalmış Smile
(07-20-2010 07:02 PM)MurdocStyle Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar clan açmayı düşünüyorum(:

Bunun için iyi oyunculara ihtiyacım var.

kimler yanımda olur v clanı iyi bir yere getiririz. Smile

Lütfen bu konun altına clanı olmayan herkes yazabilir mi ltfen..

İyi bir oyunculardan oluşan iyi bir clan yaratmak istiyoruz.

Beni tanıyan-tanımayan herkes yazsın lütfen.

sonrada;

ÖM atarak msn adresimi alın v konuşalım Smile

- Sen bizim Clana gelmiştin.

Pek saygılı biri olduğunu düşünmüyorum. .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler