Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 10 yada 40 saniye bugda kalma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
evet bilgisayarının özelliklerinide yazarsan iyi olur.
Böyle birşey olmaması lazım sanırım senın internetinden kaynaklanıyor yada pc den
o lagdan oluyor Smile onceden cok oluyordu bana ınternetımı yukselttım kurtuldum Smile
download speed: 2.37 Mbps

Ping: 12 ms
(01-24-2010 06:22 PM)komand0092 Yazılan: [ -> ]download speed: 2.37 Mbps

Ping: 12 ms

İnternet hızı normal. Oyunda iken arkada herhangi bir download işlemi yapıyormusun?
İyice kontrol et bazı programlar kendini otomatik güncelliyor.
(01-24-2010 06:04 PM)komand0092 Yazılan: [ -> ]Uzakdan bağlantılı kullanıyorum wireless...

Lag olman doğaldır.
Aynı sorun bendede var bende wirless le bağlanıyodum kablo ile olur dediler kablo taktım bişi değişmedi sonra 8 mbite çıkardım hızımı 5.93 mps ile bağlanıyorum aynı sorun işte 10-40 saniye geç doğuyo laptop dan gırıyorum oyuna ama 2 yıldır basıma iş defa geldi Ss.gif
Anti virüs Norton Secruty Kaldırdım Live Update Kaldırdım Hiç bir Güncellemeyi Yüklemeye Ayarladım Wirless Bağlanıyorum Artık Sorun Kalmadı Sende Bunu dene eyer Vistaysa Sanırım olabilir umarım yardımcı olmuşumdur
Beyler bende biraz farklısı var. aynı şey 1 saat içinde felan oluyor ama wr direk kapanıyor. Destkop pc var. Özellikleri:
2.00 GB RAM
Intel® Core™ 2 Duo CPU e8200 @ 2.66 Ghz 2.67 Ghz
512 MB ATI Radeon HD 2600 Pro
64 bit işletim sistemi
(windows 7=32 bit, BIOS'ta 64 bit)
Windows 7 Ultimade (etkinleştirilmiş)
Turbo FAN

not: windows bana pc derecelendirme sisteminden 5.2 verdi.
En düşünk alt puan: aero temaları çalıştırmadan(5.2)
Bunun için her seferinde wr'ye girerken aeroları kapatıyorum.
Görev yöneticisinden tüm gereksiz işlemleri seçip kendim kapatıyorum(işlemlerden)

Adsl'de bir sorun var. Benim adsl(ttnet) giren her pc otomatik tcp/ip yapılandıramıyo. Kendim en uygun ip ve DNS'yi yazdım. Sorunum hakkında baka bir konu daha açtım link şu:
http://warrocktr.com/forum/Konu-warrock-...B0L-YARDIM
Bir ara wr'yi çok çalıştırmıştım. PC bir gün açılmadı. Ertesi gün normal çalıştı. Ss.gif bu özelikte PC kaldırmaması garip gelir bana. Başka bir nedeni olmalı...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler