Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Server değişikli
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar şimdide international serverleri kaldrılmış şimdide Middle_East server gelmiş.Sizce bu değişiklik neden yapıldı?Fikirlerinizi bekliyorum

[Resim: 96746538700005464521.jpg]
Middle East gelmedi lag&frag middle east oldu internationali bilmiyorum NA zaten bomboşdu orda oynuyordum bende iyi oluyordu EU çok dolduğundan olabilir.
(07-20-2010 10:28 AM)fam4ssx Yazılan: [ -> ]Middle East gelmedi lag&frag middle east oldu internationali bilmiyorum NA zaten bomboşdu orda oynuyordum bende iyi oluyordu EU çok dolduğundan olabilir.

yanlışın var Smile Ben türkiye serverinegiremiyorum diye çoğu serveri görebiliyorum lag&frag duruyor Smile
(07-20-2010 10:30 AM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]
(07-20-2010 10:28 AM)fam4ssx Yazılan: [ -> ]Middle East gelmedi lag&frag middle east oldu internationali bilmiyorum NA zaten bomboşdu orda oynuyordum bende iyi oluyordu EU çok dolduğundan olabilir.

yanlışın var Smile Ben türkiye serverinegiremiyorum diye çoğu serveri görebiliyorum lag&frag duruyor Smile

lag&frag oda kurdum çıktım sonra geldiğimde middle east ta oda duruyordu .
Evet serverlar yine değişti bi fark yok yabancı ezikler yine ezik resmen kd kasıyorm adamlarla ss 'leri koyucam az sonra Smile
(07-20-2010 10:44 AM)fam4ssx Yazılan: [ -> ]
(07-20-2010 10:30 AM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]

lag&frag oda kurdum çıktım sonra geldiğimde middle east ta oda duruyordu .

lag%frag duruyor siz göremiyorsunuz,
Evet değişmiş.Orta doğu gelmiş.
Lag%frag bendede yok Middle East gelmiş .
Referans Adresler