Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Durduk yere Lvl düşürme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaslar yuksek lvl ler tek tek zamanı gelince düşürlüyor yada banlanıyor neden acaba böyle bir söylenti var ve bu gerçek ayrıca Türkçe konusan bi adminimiz bile yok biz bu gıdısle daha çok 70 lvl lik çarlar sıfırlanır.Ve ses çıkaramayız ayrıca neden g1 admlınler dırek 100 lvl oluyor. Yaw biraz gerçekci olun bu oyunu hiç bir zaman 100 lvl yapamasssınız 80 ne gelirseniz öpün basınıza koyun.
Zaten 100 lvl herkes olurdu şu an bakılırsa bir bahane bulup banlatılıyorlar bence arkadaşlar +70 üstü charlar satılsın bence ne iyi çıkış yolu bu yoksa banlanabilir
GM'nin leveli seni ne alakadar eder Big Grin 100 olsa ne olur 80 olsa ne olur...Kimsenin çarıda durduk yere level düşmüyor eminim...Herkez der bişey yapmadım durduk yere level düştüm vS...Ama vardır sebebi kimse kabullenmiyor bunu,bu benim fikrim...
Elbet eskilerde yaptıgı birşeyler sonradan ortaya cıkmıştır bu da benim düşüncem Smile
Binlerce türk oyuncu var warrockda hiç mi birisi düzgün kasmamıştır?Bence elbet vardır herkes warrockda hack diye doğumamışdır Smile
yapmıştır diyen arkadaşlar hadi türkler yapıyor banlanıyor lvl düşüyor yabancılardamı aynı ? 80 i geçen ve üstünde duran kaç kişi var şuanda bu kadar emin konuşuyorsunuz anlamıyorum...
Türk yabancısı fark etmez canı isteyen insan Powerlevel de yapar hack de açar kişiliğine bağlı... ^^ Hakkıyla kasana bişey olmuyor ^^
Demekki 70 ten sonra hakkıyla pek kasan yok demene göre Smile
(07-20-2010 11:08 AM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]Türk yabancısı fark etmez canı isteyen insan Powerlevel de yapar hack de açar kişiliğine bağlı... ^^ Hakkıyla kasana bişey olmuyor ^^

Herkese birşey oluyor ezikken bile bir küfür etsen küçük bir küfür ss alır canı sıkılır ticket atar bu kadar basit.0yun boyunca kfretmeyen yoktur sanrm
şunuda ekleyım hakkıyla kasan 60 + oluyorsa aynı kasmaylada 70 oluyor 70 ten sonra değişen neki düşüyor onu da söyle bir zahmet .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler