Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: G1-Admin-Maximus İle Konuştum :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar Bu Sabah G1-Admin-Maximus İle Konuştum.Gayet Zevkli Bir Muhabbet Geçti Aramızda Şaka Falan Yaptık Big Grin. 2-3 Soru Sordum Neoyu Göremiyoruz Artık Noldu Dedim. Neo İşi Bırakmış Sad Onlarda Bizim Gibi HACKLERDEN Nefret Ediyorlarmış Vede En Az Seviyeye İndirmek İçin Ellerinden Geleni Yapıyorlarmış.

Episode 3 Hakkında Sorular Sordum Deneme Yapıyorlarmış Daha..Lag&Frag Serverinin Öbür Serverlerden Farkınıda Sordum Merak Edenler İçin, Bir Farkı Yokmuş Sadece Adı Komik Olsun Diye Koymuşlar Big GrinBig Grin

Buyrun SSler ;

[Resim: 2655.jpg]

[Resim: 2660.jpg]

[Resim: 2670.jpg]

[Resim: 2673.jpg]

[Resim: 2676.jpg]
E işten atıldıysa nasıl biliyor epsido 3 ü ?Ss.gif
Üzüldüm Neo'ya Sad
- Helal Sana, Ne Diyelim
(07-20-2010 12:33 AM)!--EDiRNe--! Yazılan: [ -> ]E işten atıldıysa nasıl biliyor epsido 3 ü ?Ss.gif

konuyu biraz okusan iyi olurdu. Neo ile konuşmamış neo hakkında soru sormuş vede büyük ihtimal ile Neo atılmamıştır ya oyun değiştirmiştir yada istifa etmiştir.

Sherlock

Muhabbet iyiymiş Smile Güzel paylaşım..
(07-20-2010 12:39 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(07-20-2010 12:33 AM)!--EDiRNe--! Yazılan: [ -> ]E işten atıldıysa nasıl biliyor epsido 3 ü ?Ss.gif

konuyu biraz okusan iyi olurdu. Neo ile konuşmamış neo hakkında soru sormuş vede büyük ihtimal ile Neo atılmamıştır ya oyun değiştirmiştir yada istifa etmiştir.

Yok Büyük İhtimal Çıkmıştır İşten Yoksa Söylerdi Oyun Değiştirmiş Olsaydı Smile

Alıntı:Muhabbet iyiymiş Smile Güzel paylaşım..

Teşekkürler Smile
Neoyu özlücez Sad
Benim acc u Banlamisti Neo Angry Big Grin Atilmismi ?
kankama bak be artık bizi aşmış adminlerle takılıyor Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler