Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hack'ler ile olan mücadelemizde bize nasıl yardım edebilirsiniz?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 76533024.png]

''Napalm'' nick'li Admin'in mesajının çevirisidir. Smile

Edit;(ç)alıntı konular için düzenlenmiş yeni sistem de bundan sonra bu şekilde olacak ve yorumlarınızı konu altından yapmaya devam edebilirsiniz.
Sağol çok işime yarar.
Çok güzel bir açıklama olmuş ticket yoluyla hack olan birni şikayet etmek çok hoş ama bizim oyunda iyi oynayan herkese hack diyorlar ticket sistemini çökertir bu belirsizlik.
saol da ben ticket atmayı bilmiyorum ss lerini koyuyorum forruma siz olluyorsunuzdur herhalde
(07-24-2010 11:19 AM)faraten Yazılan: [ -> ]saol da ben ticket atmayı bilmiyorum ss lerini koyuyorum forruma siz olluyorsunuzdur herhalde

Aslında, Forum'da size ticket atmanız konusunda gerekli yardımı sağlayacak konular hali hazırda mevcut. Küçük bir arama ile bahsettiğim şeylere ulaşabilirsiniz.
Hack ss lerini atıyoruz da noluyor ki.
Adam hala hacke devam ediyor?
Bu mu yardım istemeleri geçin bu işleri ya
(04-04-2010 10:28 AM)bambammmmn Yazılan: [ -> ]Çok güzel bir açıklama olmuş ticket yoluyla hack olan birni şikayet etmek çok hoş ama bizim oyunda iyi oynayan herkese hack diyorlar ticket sistemini çökertir bu belirsizlik.
aynen katılıyorum ii oynayan herkeze hack diolar. hele ki bi de düşük lwlsen.
yüksek lwl iyi oynayınca pro. düşük lwl iyi oynayınca hack. bu saçmalığa bi son versek iyi olcak
oyunun içine şey yaptılar o bişey değil millet haker olmayanada hacker demeye başladı
2 ve 3ü denemedim tutmadı Smile
Bence oyunda wtr odaları kurulmalı böylece kendi aramızda hacksiz bir oyun oynayabiliriz.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler