Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesap Banlanması/Askıya Alınması ile ilgili Yorumlarınız
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet artık emek verdiğimiz çalışmalarımız çalınmasın diye bir sistem geliştirdik. Bu sebeb ile yorumları buradan alacağız.

Bu durumun verebilceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ama elimizden bir şey gelmiyor :/

ilgili konu;
http://warrocktr.com/forum/Konu-Hesap-Ba...4%B1--1221

Yorumları buradan alabiliriz
Çok güzel bende kilitli konularda mesajların kopyalanamadığını gördüğümde hemen aklıma bu çalıntı konular geldi Big Grin

Edit:
Bir deniyim dedim kopyalama işlemini ve başardım Big Grin
Haha Smile
Süper Aslında .
Gerçekten emek hırsızları için elektro şok Smile
(01-24-2010 02:58 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]Çok güzel bende kilitli konularda mesajların kopyalanamadığını gördüğümde hemen aklıma bu çalıntı konular geldi Big Grin

Edit:

Burada yapabilirsin. Ama bizim yazımızı kopyalayamazsın Big Grin Linke girmen lazım. Oradada işlemi yapamazsın Big Grin
Süper yapmıssınız. Helal olsun size ayrıca (:
(01-24-2010 03:03 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(01-24-2010 02:58 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]Çok güzel bende kilitli konularda mesajların kopyalanamadığını gördüğümde hemen aklıma bu çalıntı konular geldi Big Grin

Edit:

Burada yapabilirsin. Ama bizim yazımızı kopyalayamazsın Big Grin Linke girmen lazım. Oradada işlemi yapamazsın Big Grin

Özel mesajına bak Turgay Big Grin
Bunun bu şekilde olması gerekiyordu. Smile Yoksa daha ''çooook'' (ç)alıntı konumuz olacaktı. Smile
hahaha çok güzel olmus sağolasın Big Grin
evet cok doğru coğu kişi bunları kullanıyor Smile
Eminim işe yaricaktık :)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler