Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesabınız Bugtaysa...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Subjecte : My account is in a bug
Questiona : My account is in a bug. Says that the user is already logged in but noone is logged in.Can you help me please?Best regards ( Nickiniz )
Alttaki seçmeli bölümlere gelince
Category ye: in game issues

Altındakine : Bug/exploit Report u seç ve When You are Done yazısının altında continue ye bas sonra Finish Submitting Question butonuna basıcaksın.

Alıntıdır ama calıntı değildir Big Grin
teşekkürler yararlı bilgi .
Does it really make any sense to anyone over here? Tongue
(07-19-2010 07:04 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Does it really make any sense to anyone over here? Tongue

sence?
In my point of view and in my humble opinion, nope; not really. It just needs a little bit arrangement. Wink
Tşk Smile
Güzel paylaşım teşekkürler de benim char bugta kalmıştı ticketla uğraşmaya üşendim..Millet dedi bir sonraki patch de falan acılırda falan da filan da Smile Başka chara girdim onu 15-20 Dk oynadım tekrar asıl charıma girdim ve bugtan çıkmış olduğunu gördüm Smile Smile
Bilgi için teşekküüüür ederim! Big Grin
(07-19-2010 07:15 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]In my point of view and in my humble opinion, nope; not really. It just needs a little bit arrangement. Wink

Onu benim ingilizcesizime bağışla.Bence gereği kadar yetecek bilgiWink
- Yararlı Paylaşım Teşekkürler. .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler