Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesap Banlanması/Askıya Alınması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
paylaşım güzel x)
çok teşekürlerWink
Eskiden çok hack vardı,bir türlü onayamıyorduk ve en sonunda yeni pach gelince hackler gitti ve size katılıyorum 2. bir şans olmamalı o zaman 2 kat dert olurdu.
teşekkür ederiz..
byler bnim bir çarım var Nickim Sonreiis45x bn bu çarımda ne hack vy illegal gibi birşey kulanmadım ama geceleyin girdim oyuna çıktım sabah banlanmıştım sadece bn ve arkadaşım oynuyordum ztn çarı açalı 2 ay olmuştu pc 2 format attım 2 sindede illegal gibi bir şey kulanmadım yardım eder dedik can arkdaşımız konu açtı bile bakmadı şimdi ona tkrar sesleniyorum bak arkadaşım 3 oldu sebepsiz yere ban yiyorum kafa yicem ama takan yok bak can yardım etmeni istiyorum şu çarımı açıtır rica ediyorum senden bu yorumu iyi oku

Not : Rep : iki gemi yanaşır içi dolu şamaşır ankaranın güzeleri can abimize yakışır

Not Saygılarımlar Boran Özsoy yani :oyun ismimle Sonreiis45x
(12-30-2012 05:16 AM)mnds400 Yazılan: [ -> ]byler bnim bir çarım var Nickim Sonreiis45x bn bu çarımda ne hack vy illegal gibi birşey kulanmadım ama geceleyin girdim oyuna çıktım sabah banlanmıştım sadece bn ve arkadaşım oynuyordum ztn çarı açalı 2 ay olmuştu pc 2 format attım 2 sindede illegal gibi bir şey kulanmadım yardım eder dedik can arkdaşımız konu açtı bile bakmadı şimdi ona tkrar sesleniyorum bak arkadaşım 3 oldu sebepsiz yere ban yiyorum kafa yicem ama takan yok bak can yardım etmeni istiyorum şu çarımı açıtır rica ediyorum senden bu yorumu iyi oku

Not : Rep : iki gemi yanaşır içi dolu şamaşır ankaranın güzeleri can abimize yakışır

Not Saygılarımlar Boran Özsoy yani :oyun ismimle Sonreiis45x

Bunu yazdığında hesabının açılacağını mı düşünüyorsun acaba ?

Ve rica ediyorum bir daha ''Not: Rep :'' yazan kısmı başka bir yerde kullanma .
2010 konusu lan bu. N'abıyorsunuz arkadaşım siz ? Post kasacak konu mu bulamadınız ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler