Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: banlamışlar :(
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar beni teamspeak 3 warrock serverinden banlamıslar bu banı açabilecek varmı
Küfür edersen banlarlar...
Bir kere banlanırsan bilgisayarına format atmadığın sürece giremezsin Big Grin
Alakası yok ben küfür etmedim karşı taraf küfür etti Ağzımdan tek kelime çıkmadı bende banlandım..Demek küfür edene karşılık vermek gerekiyomuş . Sanada tavsiyem Warrockhit & xgametr ts sine katılmandır.
(07-18-2010 05:52 PM)leqendoo Yazılan: [ -> ]Alakası yok ben küfür etmedim karşı taraf küfür etti Ağzımdan tek kelime çıkmadı bende banlandım..Demek küfür edene karşılık vermek gerekiyomuş . Sanada tavsiyem Warrockhit & xgametr ts sine katılmandır.

Küfür ekmekten kaçınsak daha doğru olmazmı ? Burada isyan yapacağınıza adminlere msj mail atarak özür dilesek ne kaybederiz ? Sonuçta ilk defa olmuş bir olay ve özrünüzüde kabul ederler heralde birdaha yapmamak şartıyla
(07-18-2010 06:29 PM)JustWyvern Yazılan: [ -> ]
(07-18-2010 05:52 PM)leqendoo Yazılan: [ -> ]Alakası yok ben küfür etmedim karşı taraf küfür etti Ağzımdan tek kelime çıkmadı bende banlandım..Demek küfür edene karşılık vermek gerekiyomuş . Sanada tavsiyem Warrockhit & xgametr ts sine katılmandır.

Küfür ekmekten kaçınsak daha doğru olmazmı ? Burada isyan yapacağınıza adminlere msj mail atarak özür dilesek ne kaybederiz ? Sonuçta ilk defa olmuş bir olay ve özrünüzüde kabul ederler heralde birdaha yapmamak şartıyla

Bncede isyan etmek yerine bunu deneseydin daha iyi olurdu bnce
Referans Adresler