Patch gelmeden önce rahat rahat türkiye serverine giriyordum ama patch geldikten sonra göremez oldum modeme res attım olmadı dns değiştim olmadı ne yaparsam olur?
Not:Kıbrıstayım,
Uploaded with
ImageShack.us
Kıbrısa kapatmışlar demekki bi host dosyasını değiştirmeyi dene yada bi ara birşey vardı bende hiç bir server görünmüyordu smile adsl kullandığım için tabi baya bir önceydi bu sonra bi patch de ip leri yenilediler gibi birşey yaptılar görünmeye başladı.
k2 ile iletişime geçmen lazım durumunu bildirirsen yardımcı olabilirler diye umuyorum

bu pack geldikten sonra bir sürü kişide farklı farklı sorunlar oluştu
sorunlu bir pack sanırım
bendede bir beyaz ekran sorunu oluştu bidaki packta geçer diyorlar ne denediysem düzelmedi sanırım bidaki packı beklememiz gerekecek ama düzelecegini hiç zannetmiyorum
(07-18-2010 08:47 AM)Barış Yazılan: [ -> ]Kıbrısa kapatmışlar demekki bi host dosyasını değiştirmeyi dene yada bi ara birşey vardı bende hiç bir server görünmüyordu smile adsl kullandığım için tabi baya bir önceydi bu sonra bi patch de ip leri yenilediler gibi birşey yaptılar görünmeye başladı.
k2 ile iletişime geçmen lazım durumunu bildirirsen yardımcı olabilirler diye umuyorum 
host dosyası derken? K2'ye ticket atsam girebilirmiyim?
Ticket at bence

bide denesene baska bir pcde giriyomu ? yada kibrista yasayan biri girebiliyo mu ? Gel Oyniyalim Ne istiyon baska

(07-18-2010 08:55 AM)YanlizKr4l Yazılan: [ -> ]Ticket at bence
bide denesene baska bir pcde giriyomu ? yada kibrista yasayan biri girebiliyo mu ? Gel Oyniyalim Ne istiyon baska 
evet çok yakın aile dostumuzun oğlu girebiliyor
(07-18-2010 08:50 AM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ] (07-18-2010 08:47 AM)Barış Yazılan: [ -> ]Kıbrısa kapatmışlar demekki bi host dosyasını değiştirmeyi dene yada bi ara birşey vardı bende hiç bir server görünmüyordu smile adsl kullandığım için tabi baya bir önceydi bu sonra bi patch de ip leri yenilediler gibi birşey yaptılar görünmeye başladı.
host dosyası derken? K2'ye ticket atsam girebilirmiyim?
host dosyasını değiştirerek youtube a felan girebilirsiniz C/windows/system32/drivers/etc
içinde bulunur bu sadece bi yöntem dns değiştirmek gibi.
alperler k2 ile iletişime geçerek getirmişlerdi server (yanılmıyorsam)
eğer sende iletişime geçip durumunu anlatırsan yardımcı olucaklarını düşünüyorum.
eğer yakınındaki girebiliyor sen giremiyorsan senin internetinle alakalı bir durumdur kullandığın marka kendimden örnek vermiştim smile gibi markalardan dolayı ip değişik olabiliyor o yüzden giremiyebilirsin.
Gomma gerekli ticketi sana attım. Onunnan beraber bize verdiin SSi de K2ye yolla sorunun çözülür.
(07-18-2010 09:17 AM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Gomma gerekli ticketi sana attım. Onunnan beraber bize verdiin SSi de K2ye yolla sorunun çözülür.
saol gomma 1 tane atmıştım bunuda attım,
(07-18-2010 09:23 AM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ] (07-18-2010 09:17 AM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Gomma gerekli ticketi sana attım. Onunnan beraber bize verdiin SSi de K2ye yolla sorunun çözülür.
saol gomma 1 tane atmıştım bunuda attım,
Birşey değil gardaccım. daha seninnan ws yabacayık mutlaka gel TRye