Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock'a Gelecek Olan Harita,Level,Premiumlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
1 kaçını beğendim inşallah en kısa zamanda gelir
1-2 tanesi war burda
levellerde değişiklik göremedim ki ben Ss.gif
(07-18-2010 07:39 AM)NumberOne Yazılan: [ -> ]Level eklemesi olacaksa explerde düşüş olur diye düşünüyorum.

Aynen Katılıyorum Wink
(07-18-2010 07:32 AM)CreedyBoy Yazılan: [ -> ]Day light haritası modern warfare 2 den esinlenilmiş %100.

Kalyedos ta mw 1 den kesin.

Acaba activision la bir ortaklık mı geliyor?(kafa karıştıran ses efekti)
Su oyunu 4 yıldır oynuyorum her gun her hafta her ay her yıl her patch de bır seyler geliyor ama nerede..? : )

Hackın mi hack kaldırmak cok zor server a gm gelıcekmıs gelse ne olucak hack kalmıcakmı yıne hack olucak bı farkı olmıyacak ki gelen gm de artık ugrasmaktan bıkıcak en son pes edicek.. Cok Bekleriz Bİz Coook.. : )
çüşünüz ama o leweller ne öyle yaaa biz 100 lewele kaç sene sonra geliriz diye düşünüyorken 100ün üstüne bi sürü lwl gelmiş exp düşmesse ohooo bize hayal olur artık Big Grin
güzele benziyorda hack olmasın yaa Ss.gif
BioLab ve Daylight HeroMode haritaları... Ama aralarında en zevklisi BioLab.
(07-18-2010 07:39 AM)NumberOne Yazılan: [ -> ]Level eklemesi olacaksa explerde düşüş olur diye düşünüyorum.

100level birindeki exp 39milyon oluyordu yanlış hatırlamıyorsam üstüne eklenecek.. Ek yüksek level 116 olacak..
bunu warrock korede görmüştüm ama kasma zorlaştırmışlarmış orda benden söylemesiWink
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler