Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Taksici,baba ve ogul fıkra gülmek garanti
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Adamın biri oğluyla beraber bir taksiye binerler taksiciye bizi beşiktaşa götür der.Yol boyunca devam ederken
-Çocuk:Bir kaçtane oro... görür ve babasına dönüp baba bunlar nasıl kadın der
-Baba:Oğlum onlar iş kadını ve işe çıkmışlar der ..
bunun üzerine taksici çocuğa dönüp
-Taksici:Oğlum baban sana yalan söylüyor der.Onlar oro.. kendilerini satıyorlar der.Baba bunu duyunca çok sinirlenir ama taksiciye bişey demez..Yola devam ederken çocuk yolda genel ev görür babasına dönerek
-Çocuk:Baba bu nasıl bir ev der .Babasıda oğluna
-Baba:Oğlum orası o yolda gördüğün kadınların işyeri der.Bunun üzerine taksici tekrar çocuga dönüp
-Taksici:Baban sana yalan söylüyor der orası genelev o kadınlarda kendilerini orada siii..tiriyor der...Baba iyice sinirlenir ama yinede taksiciye bişi demez ..Bunun üzerine yola devam ederler çocuk yolda oynayan bir kaçtane çocuk görür ve babasına dönüp
-Çocuk:Baba bunlar nasıl çocuk der?
-Babasıda oğluna:Oğlum onlar oro.. çocuğu büyüyünce taksi şöförü olacak der . Big GrinBig Grin

Kusura bakmayın fıkrada biraz küfür var anca bu şekilde ifade edebildim
Hah. xD

Hazır taksicilerden açılmış.. Big Grin Bende paylaşıyım bir tane. Big Grin İntikam!! xD

Nasıl yağmur nasıl fırtına, adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur.. Adam gideceği yeri söyleyince, taksici kızarak "ohoo orası çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider.. Adam çok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi başarır.. Ertesi gün şans eseri bir bakar ki, dün geceki taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır.. Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanaşır:
- Ataköye kaça götürürsün ?"
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin.
- Hadi be sapık mısın, defol.. Adam bu cevabı alınca ikinci sıradaki taksiye yanaşır
- Ataköye kaça götürürsün ?
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin
- vay sapıkkk vayy defol.. Sıra üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir.. Adam yanaşır:
- 5 milyon
- Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartım var
- Nedir ?
- Giderken diğer taksicilere el sallıyacaksın
- Ayıbettin abi tabii...
Koptum valla Smile
(07-18-2010 04:44 AM)Mehmetii Yazılan: [ -> ]Hah. xD

Hazır taksicilerden açılmış.. Big Grin Bende paylaşıyım bir tane. Big Grin İntikam!! xD

Nasıl yağmur nasıl fırtına, adam bir taksiye el kaldırır, taksi durur.. Adam gideceği yeri söyleyince, taksici kızarak "ohoo orası çok yakın alamam seni" der ve gazlar gider.. Adam çok bozulur ama sonra bir sekilde evine gitmeyi başarır.. Ertesi gün şans eseri bir bakar ki, dün geceki taksici, evinin önündeki taksi durağındadır ve üçüncü sıradadır.. Hemen plan yapar ve ilk taksi söförüne yanaşır:
- Ataköye kaça götürürsün ?"
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bir kere verirsin.
- Hadi be sapık mısın, defol.. Adam bu cevabı alınca ikinci sıradaki taksiye yanaşır
- 5 milyon
- Sana 20 milyon veririm ama bana bir kere verirsin
- vay sapıkkk vayy defol.. Sıra üçüncü taksiciye yani bizim taksiciye gelmistir.. Adam yanaşır:
- 5 milyon
- Peki sana 20 milyon veririm ama bir sartım var
- Nedir ?
- Giderken diğer taksicilere el sallıyacaksın
- Ayıbettin abi tabii...
Tuttum bunu Big Grin
Big GrinBig Grin taksi fıkraları cok güzel oluyor Big Grin
El sallıyacaksın derken neyi ima ediyo Big Grin
(07-18-2010 06:03 AM)Ncasource Yazılan: [ -> ]El sallıyacaksın derken neyi ima ediyo Big Grin

Yani o vermeyi kabul etmiş gibi oluyor Wink
vermeyipte verdigini milete göstermeyi Big Grin
Duymuştum Smile
fıkralara pek gülmemde o el sallayacaksın bitirdi beni yaBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler