Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni packtan sonra beyaz ekran sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yeni packtan sonra resimdeki gibi bi grafik sorunu oluşmaya başladı ve oyunda durduk yere bir kasma başladı

Format attım, warrocku yeniden indirdim kurdum, directx en güncel sürümü indirdim kurdum, ekran kartı en güncel driver indirdim kurdum sorun gene var

Sorunla ilgili bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum...

Okudugunuz için teşekkür ederim.

TaTy

Sorun skor tablosunun dosyasında olabilir.Çünkü arkaplanı görmüyor .
.Net Framework 2.0 veya daha üstünü yükle ve ayrıca Microsoft Visual C++ 2005 veya daha üstünü yüklemeyi dene.

Bu arada warrock'u indirirken ve yüklerken kesinlikle Antivirüs,MSN vs hiçbir programı açık bırakma.

Birde işletim sistemin-İşlemcin-Remin-Ekran kartın-ses kartın bunları yazarsan daha yardımcı olabiliriz.
bendede aynı sorun var arkadaşlar çözümünü bilen var mı ?
(07-18-2010 01:00 AM)Black Yazılan: [ -> ]Sorun skor tablosunun dosyasında olabilir.Çünkü arkaplanı görmüyor .
.Net Framework 2.0 veya daha üstünü yükle ve ayrıca Microsoft Visual C++ 2005 veya daha üstünü yüklemeyi dene.

Bu arada warrock'u indirirken ve yüklerken kesinlikle Antivirüs,MSN vs hiçbir programı açık bırakma.

Birde işletim sistemin-İşlemcin-Remin-Ekran kartın-ses kartın bunları yazarsan daha yardımcı olabiliriz.

işletim sistemim xp ram 2 gb işlemci dual-core e5300 ekran kartı 256mb betadan beri yonuyorum ilk defa bu son packten sonra yaşadım bu sorunu
.Net Framework 3.5 ve Microsoft Visual C++ 2005 yükledim sorun gene var
güncel...
ya bu sorun bendede var hala yapamaıdm
ya Ayni sorun Bendede War Cözmeye Calisiyorum OLmuyo yaaSad((
Aynı sorun bendede vardı. Yeniden kurdum sorun çözüldü.
bu sorunu nasıl cozucez bende de aynı sorun var
agalr aynısı bndede var yardım edın
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler