07-17-2010, 09:06 PM
Merhaba WTR Ailesi ve saygı değer WTR yöneticileri; Sizinle iyi de olsa kötü de olsa burada geçirdiğim her dakikasında çok büyük keyif aldım.
Babamın bilgisayarı yasaklaması üzerine sizin aranızdan ayrılmam gerektiğini düşündüm telefonumu bile elimden aldı oradan da giriyorum diye. Şuan annemin bilgisayarındayım.
Burada en çok değer verdiğim insanlardan biriside Hasan'dır, kendine iyi bak kardeşim.
WTR gün geçtikçe bir basamak daha yukarı çıkıyor, Kaan abiyi ve emeği geçen bütün yöneticileri kutluyorum başarılarının devamını diyorum.
Buradan ayrılmak zor olacak ancak böyle olması gerekiyormuş. Herşey de bir hayır vardır...
Şimdiye kadar istemeden bile kalbini kırdığım arkadaşlarımdan özür diliyorum.
Kendinize çok dikkat edin...
Hakkınızı helal edin.
İyi haftasonları diliyorum...
Hoşçakalın.
Babamın bilgisayarı yasaklaması üzerine sizin aranızdan ayrılmam gerektiğini düşündüm telefonumu bile elimden aldı oradan da giriyorum diye. Şuan annemin bilgisayarındayım.
Burada en çok değer verdiğim insanlardan biriside Hasan'dır, kendine iyi bak kardeşim.
WTR gün geçtikçe bir basamak daha yukarı çıkıyor, Kaan abiyi ve emeği geçen bütün yöneticileri kutluyorum başarılarının devamını diyorum.
Buradan ayrılmak zor olacak ancak böyle olması gerekiyormuş. Herşey de bir hayır vardır...
Şimdiye kadar istemeden bile kalbini kırdığım arkadaşlarımdan özür diliyorum.
Kendinize çok dikkat edin...
Hakkınızı helal edin.
İyi haftasonları diliyorum...
Hoşçakalın.